KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bloomberg: Európa új Nagy Károlyként köszöntötte Zelenszkijt Aachenben

A kommentárban kitértek rá, nagy boldogság, hogy az ukrán államfő megkapta a Nagy Károly-díjat, az egész ukrán néppel összefogva.

Európa új Nagy Károlyként ünnepélyes keretek között megkoronázta az ukrán elnököt – számolt be róla a Bloombergen megjelent kommentár, miután Zelenszkij átvette az uralkodóról elnevezett díjat a „földrész egységéért végzett munkájáért”.
A Bloomberg kifejezetten örült annak, hogy az ukrán államfő megkapta a Nagy Károly-díjat, az egész ukrán néppel egyetemben.

 

Az elismerést még 1949-ben olyan személyek alapították meg, akik a II. világháború borzalmait követően végignéztek a földrész romjain, a látottak hatására pedig demokratikus, békés és jobb Európát akartak létrehozni.

  • Az EU valóban maga egy békeprogram, amely azonban a háború tisztítótüzében született, és amelyet minden körülmények között meg kell őrizni. Óriási éljenzés Zelenszkijnek és az ukránoknak, amiért megmutatták az utat – jelent meg az elemzésben.
A Nagy Károly-díjat évente egy aacheni polgárokból álló független bizottság adományozza azoknak a személyeknek, akik sokat tettek Európa egyesítése érdekében.

 

Mandiner

Kiemelt kép: : INA FASSBENDER / POOL / AFP

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Bloomberg: Európa új Nagy Károlyként köszöntötte Zelenszkijt Aachenben

  1. Beleborzongok, ahogy ezt a képet nézem! Úristen, mivé lett Németország, Európa, hogy ilyen vezetői lehetnek! Középen a sztár, aki nemrég még a farkával zongorázott. Az más, hogy egy magyar is megkapta: a pufajkás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük