KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az izraeli nagykövet: Teljesen alaptalan összefüggésbe hozni a mai ártatlan ukránok súlyos szenvedéseit a zsidók holokausztjával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Neokohn portálnak juttatta el Izrael magyarországi nagykövete azt a nyilatkozatot, melyben kifejti álláspontját a Duna-parti cipőknél tartott ukrán demonstrációval kapcsolatban.

A nyilatkozatot teljes terjedelmében közölte a portál, melyet mi is közreadunk:

„Izrael már nem egyszer elítélte az Ukrajna elleni orosz támadásokat. Szívünkben együtt érzünk az áldozatok hozzátartozóival.

Azonban a mai ártatlan ukránok súlyos szenvedéseit a zsidók holokausztjával összefüggésbe hozni teljesen alaptalan.

A holokauszt egyedülálló és példátlan bűn volt, amelynek célja a zsidó nép kiirtása volt a Földről. Ennek a bűncselekménynek a része volt a megmaradt budapesti zsidók meggyilkolása a 2. világháború végén.

A holokauszt egyedülálló a torz eszmék és ideológiák miatt, amelyek minden kivétel nélkül egy egész népet/hitet/fajt akartak kiirtani.

Ezért minden összehasonlítás lekicsinyli a holokausztot, és hatással van a háború ártatlan ukrán áldozatainak szenvedésére is.

Szívünk és gondolataink az ukrán emberekkel van” — fogalmazott Yacov Hadas-Handelsman, Izrael Állam Magyarországra delegált nagykövete.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: