KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov bejelentette, hogy az iszlám világ támogatja Oroszországot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kadirov azt mondta, hogy az iszlám világ támogatja Oroszországot az egyetemes gonosz elleni harcban

Csecsenföld vezetője , Ramzan Kadirov elmondta, hogy a világ túlnyomórészt muszlim lakosságú országai nem csatlakoztak az oroszellenes szankciókhoz. Ezt a Telegram csatornáján jelentette be.

„Számomra, muszlimként örömteli, hogy az egész iszlám világ támogatta Oroszországot az egyetemes gonosz elleni küzdelemben! írt.

Kadirov megjegyezte, hogy Oroszország tiszteletben tartja és védi a muszlimok jogait. Hangsúlyozta, hogy az országban törvényi szinten tilos a hívők érzéseit megsérteni, a szentírások szövegeit szélsőségesnek ismerni.

Csecsenföld vezetője az Oroszországot támogató országokat is felsorolta, és köszönetet mondott az országban élő harmincmillió muszlim nevében. „Ma ismét bebizonyította, hogy a muszlimok mindig az igazság és az igazságosság oldalán állnak!” hozzátette.

Ráadásul Kadirov azt mondta, hogy az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden emberi alakjában sátáni politikát folytat, “amelyet “szenilis demenciával terhel”.

„Ezért, akárhogyan is segítik Biden és csatlósai a kijevi rezsimet, még a nácik, bandera és sátánok szagát sem hagyjuk Ukrajnában!” – fejezte be.

Korábban Csecsenföld vezetője elmondta , hogy a Kadirov család szinte minden férfija részt vesz az ukrajnai akcióban. A régióvezető felvilágosított, hogy csak kiskorúak és idősek maradnak otthon.

Itthonról Haza

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: