KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A vigyázó szemeket Moszkvára vessétek – A korlátozott atomháború küszöbén

A hanyatló nyugat

A neokolonializmus (a földi lét emberi és anyagi erőforrásainak megszerzésére irányuló agresszió) utolsó szabad prédájaként az emberi és nyersanyag forrásokban gazdag Oroszországra vetette szemét. Az orosz állam az utolsó akadálya a világkormánynak.

UKRAJNA A NYUGAT ELŐRETOLT HELYŐRSÉGE

A háborús készülődés stratégiája szemünk előtt bontakozik ki. Ukrajna szárazföldi felvonulási útvonal, a hadseregének nyugati felfegyverzése őrült ütemben zajlik. A hadtáp elő- és hátraszállítási útvonalak és logisztikai bázisok kiépítése most történik. Ukrajna dél-keleti belső polgárháború sújtotta területein van kibontakozóban a várható fegyveres összecsapás. A Fekete-tengeren nyugati bekerítő flottamanőverek zajlanak.

OROSZORSZÁG VÉDELMI STRATÉGIÁJA

Az orosz vezetés nem rejti véka alá, hogy a vörös vonal átlépésének tekinti Ukrajna militarizálódását és a Kelet-felé menetelését támogató nyugati hadfelszerelését, amely ellen az orosz-ukrán határ mentén hadseregcsoport (front) méretű orosz csapatösszevonásokkal reagál. Az oroszok Ukrajna hátában a lengyel-fehérorosz határon migrációs ellensúlyt képeznek. Fekete-tengeren az oroszok a nyugati flottacsoportra egyelőre légierővel fejtenek ki nyomást.

OROSZ AZONNALI ATOMCSAPÁS STRATÉGIA

Az oroszok bejelentették, hogy az állami főszuverenitásuk (területi egységük) elleni agressziót minden további nélkül atomcsapással hárítják el. Azt gondolom ezen egyelőre nem a hadászati rakétacsapatok bevetését, hanem a behatolás harcászati-hadműveleti rakétacsapással történő megsemmisítését kell érteni. Közismert, hogy a keleti és a nyugati katonai doktrínák egyaránt feljogosítanak harctéri parancsnokokat is harcászati-hadműveleti atomeszközök (harcászati-hadműveleti föld-föld vagy levegő-föld rakéták, valamint tüzérségi eszközök) alkalmazására. Ezek az atomeszközök 0,1-2 kilotonnás méreteket jelenthetnek, amelyek hatása a harctérre korlátozódik. Az sem kizárt, hogy a csak élőerőt – közte a páncélosok személyzetét is kikapcsoló – pusztító neutronfegyverek alkalmazására kerülhet sor (itt jegyzem meg, hogy a jemeni hadszíntéren a múlt években került sor izraeli neutronfegyver korlátozott alkalmazására, bár ezt tagadják, de szemle írásokból ismert).

Az orosz államterületet érő agressziónak persze vannak más elhárító eszközei is. Emlékeztetek a ’60-as évek kínai-orosz határvillongására, ahol az orosz területre behatoló kínai csapatokat a hátukban hátulról elhelyezett zárótűzzel és annak visszafelé történő áthelyezésével semmisítették meg (a zárótűz áthelyezése az orosz határig történt). És persze preventív csapásként nem kizárt az oroszok ukrajnai térfoglalása sem, mintegy az egész orosz-ukrán határ hosszában demilitarizált ütköző (puffer) zóna kialakítása érdekében.

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

A VIGYÁZÓ SZEMEKET MOSZKVÁRA VESSÉTEK

Az ukrán-orosz konfliktus mint cseppben a tenger a hanyatló Nyugat és a feltörekvő eurázsiai (orosz, kínai, indiai, iráni, kaukázusi és távol-keleti kistigrisek) Kelet konfrontációjába illeszkedik. Pax Americana az amerikai szabadság eszméje tudjuk már, hogy mit hozott el a világnak. Beveridge szenátor 1905-ben meghirdette ezt az elvet, amely szerint a kereskedelem szárnyain hozzuk el a szabadságot nektek. Köszönöm szépen én már nem kérek belőle, mert látom saját népemen és országomon azt a pusztulást, amit az amerikai béke hozott el nekünk. Persze vannak ennek haszonélvezői, de túlnyomórészt áldozatai.

Itthon ez a rendszerváltásnál a moszkoviták és jenkik elitista csatája volt, amit a jenkik nyertek. Itt látjuk őket, a jenki privatizáció hazai zsírosra hízott magyar elitjének képében. Én tehát nem kérek és nem zabálok jenki „Big Mac”-et.

Egyébként is a jenkik 1956-1990 között csak 34 évet késtek, amióta cserbenhagyták 1956-ban a magyar népet Én az 56-os forradalom követeléseinek talaján állok, szabadságot, függetlenséget, semleges demokratikus államot a magyar népnek.

BÉKÉT AZ OROSZ NÉPNEK

Békét kívánok az orosz népnek, amely már nem a magyarokat lerohanó és megszálló szabadkőműves Szovjetunió, hanem azzal gyökeresen szakító pravoszláv-keresztény állam, amelynek a történeti hagyományokon nyugvó békés és demokratikus fejlődését, emberi és anyagi erőforrásait sem a kereskedelem szárnyain, sem a fegyverek szárnyain hozott amerikai békével nem lehet ellopni.

Dr. Kriston István jogvédő magyar állampolgárkandidátusi szakvizsgás kül- és biztonságpolitológusNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

A jenkik leintették az ukránokat – különben háború

Egyre súlyosabb a helyzet, az ukrán hadsereg támadásra készülődhet

https://internetfigyelo.com/luganszkban-elmondtak-hogyan-lehetne-ukrajnat-bekere-kenyszeriteni/

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük