KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A lengyelországi Antifa Varsóban templomot ostromolt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Miután a lengyel alkotmánybíróság egy új határozatban szigorította az abortuszra vonatkozó törvényt, abortuszpárti aktivisták szerte az országban tömeges demonstrációkat szerveztek.

Néhány rendőr és hazafiak védik a templomot

Varsóban a Szent András templomba próbáltak behatolni, és meggyalázni azt, azonban lengyel hazafiak megakadályozták a templomgyalázást.

A lengyeleknek van Nemzeti Gárdájuk, ami egy hazafias civil szervezet. Ők, valamint több futballklub szurkolói együttesen szembeszálltak azzal az antifa bandával, melyet egy katolikus portál szerint Soros György támogat.

Közben Mariusz Kaminski lengyel belügyminiszter határozott fellépést helyezett kilátásba a szélsőséges elemekkel szemben.

Annak ellenére, hogy Lengyelországban a koronavírus-járvány miatt szombat délutántól megtiltották az öt főnél nagyobb létszámú gyülekezéseket, tegnap több városban is újból megjelentek bérelt szélsőséges elemek, melyek között ott van a Nők Sztrájkja feminista mozgalom is, mely lényegében felfordulásra buzdít. „Nem megyünk munkába!”  – ezzel a jelmondattal hirdettek akciót. Arra szólítják fel az embereket és cégeket, hogy zárják be üzleteiket, legalább egy napra vegyenek ki szabadságot.

Akárcsak Budapestnek, Varsónak is ellenzéki polgármestere van Rafal Trzaskowski személyében, aki támogatásáról biztosította a tüntetőket, a közrend megzavaróit, akik akcióik során megrongálták, megyalázták Ronald Regan egykori amerikai elnök és II. Szent János pápa szobrát.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük