KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vargha Fruzsina, 25 éves néptáncos-művészettörténész lett Sepsiszentgyörgy alpolgármestere

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Két alpolgármestert választott első ülésén az új sepsiszentgyörgyi önkormányzat. Antal Árpád polgármester javaslatára második alpolgármesteri mandátumát kezdte el Tóth Birtan Csaba, a második alpolgármesteri tisztségre pedig sokak meglepetésére Antal Árpád a legfiatalabb tanácstagot, a 25 éves frissen végzett művészettörténészt, Vargha Fruzsinát nevesítette, akinek kinevezését egyöntetűen elfogadták a tanácstagok.

„Vargha Fruzsina alpolgármesteri kinevezésével erős üzenetet akartam megfogalmazni a fiatalok felé, hogy mindenkinek építjük ezt a várost de majdnem semmit nem ér a városépítő tevékenység, ha a fiatalok nem jönnek haza, nem maradnak itthon és nem kapcsolódnak be a város életébe”, mutatott rá Antal Árpád.

A polgármester szerint a legfiatalabb tanácstag alpolgármesteri tisztséggel való megbízásával az szeretné üzenni a fiataloknak, hogy szóljanak bele a város életébe, dolgozzanak és alakítsák a jelent mert magukért teszik.

Vargha Fruzsina a kinevezését követő sajtótájékoztatón kifejtette: nincs sok tapasztalata a közigazgatásban, viszont elég motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy az elvárásoknak megfeleljen. Rámutatott: három szenvedélye van, a képzőművészet és művészettörténet, amelyhez gyerekkora óta kötődik, a második a népzene, a néptánc és a hagyományok tisztelete. Harmadik szenvedélye, hogy megkönnyítse a körülötte élők sorsát, és bízik benne, hogy ezt városi elöljáróként meg is tudja majd valósítani azzal a csapattal együtt, akikkel dolgozik. Vargha Fruzsina elmondta, hogy egyik legfontosabb célkitűzése a fiataloknak, pályakezdőknek, az egyetemről hazaköltözőknek, külföldről hazatérőknek segít beazonosítani a városban lévő lehetőségeket.

Képek forrása: Vargha Fruzsina közösségi oldala

Transindex.ro

Ez is érdekelheti:  Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük