KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„A legférfiasabb dolog az apaság” – óriásplakát-kampány kongatja a demográfiai vészharangot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A legférfiasabb dolog az apaság – A gyermek áldás címmel társadalmi célú óriásplakát-kampányt indított Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke szerte az országban az Anya-Ország Alapítvánnyal együttműködve, miután egy évi képviselői jövedelmét felajánlotta közhasznú missziókra, főként egy anyaotthon létrehozására, de a gyermekvállalás egyéni és nemzetgazdasági fontosságát hangsúlyozó kampányra is, mivel a kormány sajnos állami pénzből társadalmi célú hirdetések helyett csak kormánypropagandát folytat óriásplakátokon napi politikai harcok mentén.

A nemzeti ellenzéki politikus pénteki sajtótájékoztatóján egy 300 m2-es megaplakát mellett hazánk legnagyobb problémájának nevezte a katasztrofális demográfiai helyzetet, melynek megváltoztatása nélkül nemcsak kisebbséggé válhatunk saját hazánkban, hanem a nyugdíjrendszer sem lesz fenntartható, sőt az egész társadalombiztosítás, az államháztartás összeomlása fenyeget. Ha a cigányság titkosított népességrobbanását leszámítjuk, akkor Magyarországon a családokban már átlagosan csak alig több, mint egy gyermek születik, azaz a magyarság generációnként szinte megfeleződik. A vendégmunkások behozatala, a lakosságcsere helyett demográfiai fordulatra volna szükség – nyilatkozta a Mi Hazánk képviselője.

Novák Előd elmondta, hogy a most indított kampány keretében minden megyében óriásplakátokon, továbbá citylight felületeken és megaplakátokon gyermekvállalásra buzdítják az embereket, januárban a férfiakat, februárban pedig a nőket célozva.

A magzati életek megmentését is szolgáló anyaotthonra gyűjt Novák Előd

Kitért arra: Ungár Pétertől Rogán Antalig a tehetősebb képviselőket továbbra is arra buzdítja, hogy ők is ajánlják fel egy évi vagy legalább egy havi jövedelmüket jótékony célra. Az adakozásra képes és hajlandó honfitársainkat is a dr. Téglásy Imre életvédő által létrehozott, állami támogatás nélkül működő Anya-Ország Alapítvány támogatására buzdítja (számlaszám: 11738008-20814410), hogy idén megnyílhasson a hiánypótló anyaotthon, mely a válsághelyzetbe került várandós és kisgyermekes magyar nőknek biztosítana átmeneti szállást, az abortuszok elkerülése érdekében, magyar életek megmentéséért, melyről bővebben az anya-orszag.hu honlapon írnak.

Ez is érdekelheti:  Katonai segítség küldését sürgette Zelenszkij

Dr. Téglásy Imre, az Anya-Ország Alapítvány alapítója arról beszélt, modellértékű anyaotthont szeretnének létrehozni annak érdekében, hogy az elmagányosodott, szociálisan válsághelyzetben lévő anyák ne pusztítsák el gyermeküket. Szeretnék elérni, hogy másállapotukat a nők ne terhesnek érezzék, hanem „áldott, diadalmas állapotnak”, és hogy a gyermekvállalás a férfiak számára is jelentsen „áldott állapotot” – mondta.

MTI nyomán, kuruc.info

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük