KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szilágyi Ákos tőrt döfött a liberálbolsevik média szívébe (videók)

A médiában legelőször a Nemzeti InternetFigyelő számolt be arról a kezdeményezésről, melynek célja egy emlékmű állítása 2006 áldozatainak, és amelynek ötletgazdája Szilágyi Ákos, aki a Nemzet Zászlója az Andrássy Úton rendezvények szervezője és ötletgazdája is volt korábban.

Nem sokkal később a Védett Társadalom Alapítvány  is közreadta azt hírt, amely a NIF oldalán jelent meg, majd Szilágyi Ákos vendége volt a Hír Tv Napindító című műsorának az ötlettel és annak megvalósításával kapcsolatban.

Éppen csak elhangzott Ákossal a beszélgetés a Hír Tv-ben, azokat az internetes oldalakat, amelyek részletes tartalommal magyarázták el az emlékmű felállításának célját, „ismeretlenek” betámadták és elérhetetlenné tették. Milyen érdekes?

Természetesen nem kívánunk összeesküvés-elméleteket kreálni, de mégis felvetődik a kérdés a történtekkel kapcsolatban. Hogyan lehetséges ez, és kiknek fájhat, hogy a magyarság emlékezni és emlékeztetni akar egy olyan szomorú, gyalázatos eseményre, amelyet az akkor, tehát 2006-ban regnáló politikai vezetés követett el a nemzettel szemben?

Tudom, sokan vannak, akik kifejezetten irtóznak az egyébként valóban gyomorforgató liberálkomcsi, állandóan magyarországi diktatúráról és a nem létező sajtószabadságról firkáló, de kifejezetten külföldi pénzekből, köztük a George Soros által fenntartott alapítványok támogatásával működő, folyamatosan hazánkat, nemzetünket és a kereszténységet gyalázó, tényeket elhallgató, vagy elferdítő, hazugságokat igencsak sűrűn terjesztő ellenségi sajtóorgánumok olvasásától. Tehát ezért sokakhoz el sem juthatott a hír, hogy micsoda össztűz zúdult ezeken az „elnyomott” médiumokon keresztül Szilágyi Ákos kezdeményezése ellen, jól érzékelhetően központi vezényléssel.

Ide kattintva támogathatja aláírásával a kezdeményezést!

A sort a hosszútávfutó Gurmai Zita szocialista parlamenti képviselő fiának, Gulyás Balázsnak, a Gulyás Ágyú nevű, Magyarországon a liberálkomcsik szerint nem létező sajtószabadság ellenére megjelenő és működő internetes felületén kipakolt és személyeskedő hangvételű cikk indította el.

Ezt követte a köztudottan Soros pénzen kitartott 444.hu cikkírójának, egy bizonyos Kaufmann Balázsnak a minősíthetetlen hangvételű, a kezdeményezést degradáló irománya. Bár ez az újságírónak csak fenntartásokkal nevezhető bértollnok egyenesen a képünkbe köpi, hogy ő valójában nem is látta a Szilágyi Ákossal a Hír TV-n készült beszélgetést, és a hosszútávfutó gyermekének, Gulyás Balázsnak az írásából ötletelt a szobor felállításának kapcsán – méghozzá végtelenül gusztustalan módon -, mégis a megjelent irományában becsmérlő találgatásba kezd.

Ez is érdekelheti:  Sivatagi forróság várható, de jégesővel csaphatnak le a zivatarok is

Azt a kérdést feszegeti ez a fickó, hogy „Mit akar ábrázolni ez a szobor, amit a Dohány utcai zsinagóga tövébe akar állítani az Orbán-pólós Fidesz-rajongó?” Majd meg is fejti szintúgy egy kérdéssel az általa feltett kérdést:

Hányásában fekvő, részeg egyetemistát próbál rávenni a hazamenetelre a koleszos szobatárs?

Nem tudom, hány éves ez a Kaufmann Balázs nevű bérfirkász, de abban szinte biztos vagyok, hogy igencsak fiatalka lehetett akkor, amikor 2006. október 23-án azonosítószám nélküli, rendőrruhába öltöztetett terrorista egységek támadtak a békésen ünneplőkre az Astoria környékén, belelőttek a tömegbe, kilőtték Nagy László szemét, ezzel tönkretéve életét. Kaufmann Balázs nem állt ott akkor Nagy Laci mellett, nem segített az eszméletlen, vérző áldozatnak, viszont a mindig „toleráns” liberálkomcsikra jellemző módon ironizál egy ember és egy nemzet tragédiáján.

Szilágyi Ákos ott volt akkor, segített és közben dokumentálta is a történteket. Nem lehet elhazudni azt a gyalázatot, ami akkor és ott történt.

Fotó: Index

A „drága” Bolgár úr is megtalálta a témát, illetve neki is foglalkoznia kellett Szilágyi Ákos kezdeményezésével, mert ugye a liberálkomcsik védik kitartóik mundérját, különben nem lenne fizetésük. Ennek megfelelően Bolgár úr rögvest műsora elején kijelenti, hogy szemkilövetés nem volt. No, hát így szokták ők ezt mívelni.

A Blikk egyenesen koncepciónak jellemzi azt a terrorista támadást, amelyet a 2006-os hatalom a magyarság ellen elkövetett. Így aposztrofálják a Szilágyi Ákos által fogalmazottakat:

Ötven évvel az 1956-os forradalom után – mint a férfi koncepciójából kiderül -, ismét folyt a vér a pesti utcán, „felhergelt és félrevezetett rendőrök brutális kegyetlenséggel verték szét az akkori legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz-KDNP békés megemlékezését” az Astoriánál.

Nem maradhatott ki a sorból a HVG sem, mely szintén a Gulyás Média információira hivatkozva adott hírt az emlékmű felállításának tervéről. Tegyük hozzá, a HVG már nem minősített és nem ötletelt ebben a híranyagban, csupán Orbán-rajongónak nevezi az ötletgazdát.

Ez is érdekelheti:  Biden "őrült gyilkosnak" nevezte Putyint, a Kreml reagált

Hasonlóképpen tett az RTL oldala, a Népszava, a Telex, a Frisshírek, de még a 24.hu is viszonylag visszafogottan adott hírt a kezdeményezésről, azonban valamennyien Gurmai Zita fiának internetes oldalára hivatkozva.

Tehát Szilágyi Ákos egy olyan kényes területet talált meg ezzel a felhívással, amely kellemetlenül érinti a lassan 14 éve a háttérbe szorult, a nemzeti oldalra folyamatosan köpködő, Brüsszelben minden eszközzel Magyarország ellen ügyködő, de 2006-ban csalással hatalomra került, majd a magyarság ellen, az őszödi beszéd napvilágra kerülése után, terrorista módszereket bevető akkori politikai bűnbandát. Szilágyi Ákos tehát tőrt döfött a liberálbolsevik média szívébe.

Ugyanakkor a nemzeti oldal prominens médiaszereplői fontos kezdeményezésként értékelik és támogatandónak tartják az elképzelést. Tegnap este a Hír Tv Vezércikk című műsora is foglalkozott a kezdeményezéssel.

 

Mi, itt a Nemzeti InternetFigyelőn írtuk le először, hogy lassan 18 év telt el a Gyurcsány-kormány 2006-os gyalázatos, terrorista módszereket alkalmazó, véres merénylete óta, miközben egy szavazásra jogosult nemzedék nőtt fel úgy, hogy közben közülük sokaknak fogalmuk nincs arról, hogy a jelenlegi parlamenti ellenzék vezéralakja éppen az a személy, aki miközben folyamatosan a demokráciáról tart tanmeséket, valójában annak a legnagyobb ellensége. A fiataloknak pedig igenis joguk van megismerni 2006 történetét, nekünk pedig kötelességünk emlékezni és emlékeztetni mindenkit nem csupán 1956, de 2006 véres, nemzetellenes eseményeire is.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szilágyi Ákos tőrt döfött a liberálbolsevik média szívébe (videók)

  1. Gratulálok NIF. BÁTORSÁGÁÉRT, HOGY TERJESZTI A VALÓSÁGOT! Változás állt be, úgy érzékelem -pl. az un.Vakcina fasizmus – un. deviza ügyekben is több pernyertes történet jut el hozzám – és milyen jó volna ha megértenék az un. MATEKFASIZMUS fogalmát lényegét Aktív és nem aktívak kirablását matek trükkjeikkel…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük