KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A magzati életek megmentését is szolgáló anyaotthonra gyűjt Novák Előd

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Mi Hazánk alelnöke szerint a legkisebb adomány is számít. Novák Előd egy évi képviselői jövedelmét ajánlotta fel társadalmi célokra, melyek között szerepel egy anyaotthon létrehozása is.

A mi hazánkos országgyűlési képviselő már a decemberi eleji bejelentés alkalmával elmondta, aki megteheti, hozzá hasonlóan segítse a Téglásy Imre életvédő által létrehozott Anya-Ország Alapítványt. Novák Előd most megerősítette ezt a felhívást, a Facebookon azt írta:

“Ki tudja még támogatni anyagilag, hogy jövőre megnyílhasson a magzati életek megmentését is szolgáló anyaotthonunk? Az adakozásra képes és hajlandó honfitársainkat a dr. Téglásy Imre életvédő által létrehozott Anya-Ország Alapítvány támogatására buzdítom (számlaszám: 11738008-20814410). Többen felajánlottak most egymillió forintot, de minden kisebb adomány is számít, köszönjük a válsághelyzetben lévő édesanyák nevében is! A legnagyobb születésünnep közeledtével kívánok boldog karácsonyt mindenkinek!”

Mint ismert, Novák Előd felajánlása nemtelen és aljas reakciókat váltott ki a balliberális-globalista oldalból. A legmocskosabb gyalázkodást az ismert baloldali “humorista”, Potyondi Edina produkálta, aki szörnyetegnek nevezte mind Novák Elődöt, mind feleségét, Dúró Dórát.

Magyar Jelen

Kiemelt kép: STEKLO/Shutterstock/Fotodom

Ez is érdekelheti:  Lengyel demokrácia: Letartóztattak egy gazdát, aki arra kérte Putyint, hogy tegyen rendet Európában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük