KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szuper hír! – Felajánlja egy évi képviselői jövedelmét társadalmi célra Novák Előd

Főként egy anyaotthon létrehozására, de kedvcsináló kismama-szépségverseny egymilliós díjazású fotópályázatára és a gyermekvállalás fontosságát hangsúlyozó társadalmi célú hirdetésekre is ajánlja fel jövő évi képviselői jövedelmét Novák Előd. “Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a gyermek áldás, és a legférfiasabb dolog az apaság” – jelentette ki a politikus, kifogásolva, hogy állami pénzből társadalmi célú hirdetések helyett csak kormánypropagandát folytatnak óriásplakátokon napi politikai harcok mentén – írja az MTI.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: nagyon sok vágyott gyermek, magzat azért nem születik meg Magyarországon, mert az állam nem nyújt segítséget a válsághelyzetbe került nőknek. Hangsúlyozta: támogatásra van szükségük “a magukat és állapotukat terhesnek érző édesanyáknak annak érdekében, hogy állapotukat sokkal inkább várandósnak, vagy már-már áldottnak érezzék”. Novák Előd szerint hazánk legnagyobb problémája a katasztrofális demográfiai helyzet, melynek megváltoztatása nélkül “nemcsak kisebbséggé válhatunk saját hazánkban, hanem a nyugdíjrendszer sem lesz fenntartható, sőt az egész társadalombiztosítás, az államháztartás összeomlása fenyeget”.

Novák Előd felkérte a tehetősebb képviselőket „Gyurcsány Ferenctől kezdve Ungár Péteren át Rogán Antalig”, hogy ajánlják fel ők is egy évi vagy legalább egy havi jövedelmüket jótékony célra, „de azért lehetőleg ne valami szabadkőműves páholyuknak vagy más belterjes szervezetnek”, ahogy ő sem a Mi Hazánk pártalapítványának adja, hanem az állami támogatás nélkül működő Anya-Ország Alapítványnak, mely a válsághelyzetbe került várandós és kisgyermekes nőknek épít anyaotthont átmeneti szállásként, az abortuszok elkerülése érdekében, magyar életek megmentéséért.

Novák Előd az adakozásra képes és hajlandó honfitársainkat is a dr. Téglásy Imre életvédő által létrehozott Anya-Ország Alapítvány támogatására buzdítja (számlaszám: 11738008-20814410), hogy jövőre megnyílhasson a hiánypótló anyaotthon.

Budaházy Edda is felajánlott egymillió forintot

Novák Előd bejelentése után jutott el szerkesztőségünkhöz a hír, miszerint Budaházy Edda is felajánlott egymillió forintot, hogy jövőre megnyílhasson a magzati életek megmentését is szolgáló anyaotthon -adta hírül a Magyar Jelen.

Ez is érdekelheti:  Elon Musk hivatalosan is beállt Trump támogatói közé

Ezzel kapcsolatban Novák Előd Facebookon azt írta:

“Az adakozásra képes és hajlandó honfitársainkat is a

dr. Téglásy Imre életvédő által létrehozott Anya-Ország Alapítvány támogatására buzdítom (számlaszám: 11738008-20814410)”.

 

Magyar JelenNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük