KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nincs új a nap alatt, Gyurcsányék megint hazudtak egy nagyot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyes médiumokban valótlan állítások jelentek meg azzal kapcsolatban, hogy az Eurostat vizsgálatot indíthatott a Központi Statisztikai Hivatal ellen. Az értesülések tévesek. Az Eurostat nem indított vizsgálatot – írta közleményében a KSH.

Az ügy előzménye, hogy délben a Demokratikus Koalíció kiadott egy közleményt, miszerint az EU statisztikai hivatala vizsgálódik a KSH ellen. A Gyurcsány-párt azt írta, hogy az Eurostat gyanúsnak találta, hogy a KSH által közölt hivatalos magyar infláció hirtelen egyszámjegyű lett, sőt a gáz és az áram árának jelentős csökkenését mutatta, ami nem egyezik sem a hétköznapi tapasztalattal, sem az ismert árakkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a KSH hazugságai nem állíthatják meg az orbáni inflációt, mert arra csak a Dobrev Klára vezette árnyékkormány szociáldemokrata fordulata képes a kormányváltás után − szögezte le a párt.

A statisztikai módszertannal kapcsolatban a KSH megjegyezte, hogy

az Eurostat a nemzetközi sztenderdeknek, a jogszabályoknak és az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően folyamatos egyeztetést folytat valamennyi tagállam statisztikai hivatalával.

Mint részletezik, a KSH módszertana az európai statisztikai irányelvekkel összhangban van (kiemelten az Európai Bizottság 2020/1148. számú végrehajtási rendeletére, valamint az Eurostat HICP Methodological Manual című kiadványára támaszkodva).

Tisztelettel arra kérjük a sajtó munkatársait, hogy közlés előtt minden esetben ellenőrizzék a pártpolitikai célból közzétett állítások valóságtartalmát

− jelezte a statisztikai hivatal.

Nem Gyurcsányék az egyetlenek egyébként, akik nehezen tudják feldolgozni, hogy a kormány év végére valóban elérte az egyszámjegyű inflációt: a Gyurcsány-párt politikusainak retorikáját hangoztatva a Telex korábban azt írta, gazdaságtörténeti bravúr lesz, ha az év végére Magyarországon valóban egyszámjegyű lesz az infláció. Miután kiderült, hogy a kormány teljesítette vállalását, a 444 már úgy fogalmazott: Teljesült a semmit nem érő kormányzati kommunikációs cél.

Ez is érdekelheti:  Garázdaság miatt tettek feljelentést a tegnapi influenszertüntetésen történtek után

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Nincs új a nap alatt, Gyurcsányék megint hazudtak egy nagyot

 1. VALLÁSPOLITIKA ÉS PÁRTPOLITIKA MENTESEN
  Reagálásom rá:
  HAZUDTAK, ÍRJA AZ EGYIKÖK MÉDIÁJA ÉS ELÁRULVA MAGÁT A KÉT KISZTITIÁRT! Mert ha úgy írta volna hazudott – mindjárt más, így, mivel egyik kisztitkárnak sem hiszem el amit mond és csinál – viszont um. véletlenül kezembe került egy jó barátom aki magyarnak vallja magát Reister Árpád stuttgarti könyv író és egyikében : 62. oldal legalján olvasom,::: 2007-ben, amikor Angela Merkel német kancellár Magyarországra látogatott:: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kíséretében, az Országházban , elhaladt a Szent Korona mellett, Gyurcsány Ferenc megállt és a következőket mondta: Ez pedig nem tudom mit keres egy köztársaság házában,ez a királyságot jellemző tárgy, még Orbán Viktor hozatta ide, de ha már itt van, hát maradjon:::”””
  És érdemes befejező részéből is idéznem 64. oldal aljáról:
  „Fénnyel jársz csak magadban .
  Rajtad sűrűsödött ködök
  S a bús feledékenység
  Dicstelen alakja lebeg:::”””

  Lelkem mélyén remegő félelemmel gondolok nemzetünknek arra a gyászos percére, amikor a Szent Korona netán véglegesen múzeumi
  tárgyává váva elveszti jelentőségét, karizmáját, melyet népünkre Magyarország népeire gyakorolt több mint ezer éven át. Ha egyszer végleg megszűnne, ez azt jelentené, hogy népünk végleg feloldódott a népek nagy olvasztótégelyében és nyomot sem hagyva maga után, Identitását veszítve tűnt el a történelem színpadáról, hol jelentős ideig még főszerepet is játszott.
  Mindez – mert hinni akarom, és remélem velem együtt mindnyájan hisszük, ez csak, és csak is rajtunk múlik -, nem következhet be!
  Az sem baj, még csak nem is okoz gondot számomra, ha majd:
  Talán az élet, munkánkért,
  Nem fog fizetni semmivel.
  De a halál majd szemeinket
  Szelíd lágy csókkal zárja be.:::”””
  (Petőfi Sándor)
  Szerzői üdvözlettel az érdeklődő olvasónak.
  Stuttgart, 2002,augusztus 17.
  Riester Árpád
  Talán még annyit – dedikálta és a következőket írta bele nekem –
  Barátsággal Kiss családnak 2011.SZ 20. és az aláírása látható az első oldalán – és van még egy amit meg kell említenem : A ZÁSZLÓ FÉLÁRBOC ALATT c, könyve dedikálását – Szeretettel és barátsággal id. Kiss Lászlónak Letenye. 2009. szept.17. és aláírása
  Szóval Árpád um. fideszes volt – 2009-ben mondta neki egy kutya alom kölykei…utána rá 2-évre írta az Árbócos könyvét – a minap láttam egy fotót megtört és magányosan üldögélt egy kerítés mellet! ezen írással örök emléket kívánok állítani neki azzal, hogy vannak és lehetnek akik valóban magyarrá válnak – és azt, hogy pl. orbán mikor mond igazat nem tudni, pl. akkor amikor mondta,térdre csuhások, mikor keresztény mikor nem – vagy amikor bevitte a koronát az országházba … vagy stb. hasonló – az tény ebbe a halálkultúrában nekünk őshonosoknak kedvezőbb, mint Gyurcsány volt!

  id. Kiss László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük