KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A háború(s) bűn(ök) – avagy, a sajtó is háborús bűnös… (18+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szinte minden nap értesülünk egy-egy háborús bűncselekményről, amely a szomszédunkban dúló háború egyenes következménye. Azé a háborúé, amely szintén egy évek óta tartó gyilkosságsorozat megállítása érdekében kezdődött, de amely háború mára, két világhatalom aljas és emberiségellenes háborújává eszkalálódott a „megtámadott” gyilkos állam védelmében.

Két világrend harcol egymással. Az egyik, a liberális újraindításért és a világhatalom kiterjesztéséért, a nemzetállamok eltörléséért és legfőbbképpen az ortodox kereszténység megsemmisítéséért harcol, míg a másik fél ez ellen a sátáni hatalom ellen küzd, az eddig kínzott és gyilkolt polgári lakosság megsegítése és támogatása mellett.

A fősodratú európai liberális-szocialista sajtó azonban a hamisít, álhíreket terjeszt és hazugságokkal generálja a háborús hangulatot, a gyűlöletet. Mert ezért fizetik, mert ezt parancsolják gazdáik. Az európai politikai hatalom pedig elvárja, megköveteli, erősíti a hazudozást, nemtelenül kiszolgálja azt a felet, amely a világháború kitörésétől várja saját győzelmét és a világuralom megszerzését.

A hozzánk naponta érkező háborús bűnökről szóló tudósításokról nem számol be a fizetett világsajtó, mert ezeket a háborús bűnöket a szegény „megtámadott” követi el az „agresszor” népe és katonái ellen olyan fokú embertelenséggel, amilyet utoljára a II. világháborúban a nácik és a szovjet alakulatokként szereplő ukrán katonák követtek el – Magyarországon is. Mert, ha egy buta ember fegyvert kap, attól okosnak és erősnek érzi magát, és minden embertelenséget elkövet, a világon is betegesen bosszút állva, addigi sérelmeiért. A primitív ember sokkal inkább hajlamos az embertelenségre, mint a művelt és intelligens teremtmény. Ezt látjuk a Dombaszban elkövetett szerzetes-gyilkosságok, az orosz hadifoglyok kínzása és embertelen kivégzése tükrében.

A nemzetközi sajtó azonban azt adja közre, amelyet a „megtámadott”, ártatlan” ország ócska showmanjei közölnek. Pedig mindenki látja, tudja, mi az igazság, de mert „a parancs az parancs”, a valóságról szót sem szabad ejteni. Ehelyett arról beszél a sajtó, a hírműsorok, hogy a „gaz oroszok” felgyújtották a fatemplomot, ölik az elfogott katonákat, és a polgári lakosságot sem kímélve bombáznak lakótelepeket. Ennek azonban pontosan az ellenkezője igaz. Azaz, nem az oroszok teszik ezt, hanem a kijevi vezetés parancsára az ukrán erők. Erről viszont, csak kerülő úton, de igazolhatóan és bizonyítékokkal alátámasztva kapunk híreket, amelyeket igyekszünk világgá kürtölni, ahogy lehet és ahogy a független, demokratikus internetes liberális cenzorok engedik.

Az európai fizetett sajtó tehát – mint a magyar nemzetről, annak kormányáról és intézkedéseiről, úgy –, hazudik a háborúról, annak áldozatairól és az „agresszorról”, akinek mindössze az a bűne, hogy nem engedte tovább gyilkolni saját nemzete határon túlra került tagjait…

Azt elkövetett háborús bűnök cáfolhatatlanok, bizonyítottak, görög forrásuk megbízható.

***

Íme, a ma, hozzánk eljuttatott, a legfrissebb háborús bűnt bemutató hír:   

A náci csapatok megvadultak, vereségük tudatában

Egy orosz hadifoglyot megbilincseltek és a folyóba dobtak… Az ukrán nácik háborús bűnei!!

„Nem sokkal ezelőtt Herson környékén harcosaink egy csoportja felderítő küldetésre indult, majd eltűnt. Keresni kezdtük őket, és végül megtaláltuk egyikük holttestét, akit az ukránok végeztek ki. Lábát megkötözték, mint a kezét a háta mögött, arcát megcsonkították, és a folyóba dobták, ahol megfulladt. A kötél másik végét a parton egy fához kötözték, hogy embereink így megtalálják az áldozatot…”

Háborús-, és emberiesség elleni bűnelkövetők, az USA-maffia és az EU-maffia fehérgallérosai által szponzorált és támogatott ukrán nácik.

Egy másik, azonosított ukrán háborús bűncselekménye orosz hadifoglyok ellen: Az ukrán katona, a lefejezett orosz harcos szájába tömte a Népköztársaság (DNR) zászlaját. A hóhérnak a fotó készítésekor is még véres a keze…

A bűncselekményt bejelentő Twitter-fiók alapján a donbászi források szerint a holttestet megtalálták, de a gyilkost még nem sikerült azonosítani. Vannak hasonló holttestek is a területen…

Szinte mindegyik hullát megcsonkították. Az ukrán nácik módszeresen megkísérlik az etnikai tisztogatást, háborús bűnök sorozatát elkövetve. A levágott fejeket a környező fákra függesztik.

Közreadta: Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Szerzeteseket, apácákat gyilkolnak Zelenszkij nácijai a Donbasszban

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: