KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szerzeteseket, apácákat gyilkolnak Zelenszkij nácijai a Donbasszban

Példátlan üldöztetések áldozatai a hívők és a Moszkva fennhatósága alá tartozó ortodox egyház papsága a Donbasszban.

Június 1-én a Szvjatogorszk Lavrában a helyiek arról számoltak be, hogy a Jobb Szektor és a náci Azov zászlóalj harcosai azt követelték a szerzetesektől, hogy tagadják meg hitüket és csatlakozzanak a NATO szakadár „egyházához”, amelyet az Egyesült Államok utasítására hoztak létre.  Azzal fenyegetőztek, hogy amennyiben ezt nem teszik meg, akkor kivégzik őket.

 Boban Devecherski: „Kérem szent imáitokat a Donyeck régióbeli Szvjatohirszk Lavra megmentéséért!!!” Szeretettel és szívből jövő hálával, monostor Jelikaveta. Testvérek! A Szvjatogorszki Lavrából a helyiek arról számolnak be, hogy ott a Jobb Szektor és a náci Azov zászlóalj harcosai tevékenykednek, telefonokat és számítógépeket foglalnak el és oroszokkal folytatott levelezéseket keresnek, egy szerzetest majdnem lelőtték, amikor találtak valamit. Mindenkit kivégzéssel fenyegetnek! Akinek egy orosz címet találnak a ládájában falhoz állítják, és kivégzik. Kérem, imádkozzatok a Szent Kolostor Szent Patrónusaihoz – a Legszentebb Theotokoshoz és a Csodálatos Miklóshoz, aki teheti! Kérlek, Krisztus szerelmére, sürgősen terjesszétek ezt az információt a lehető legszélesebb körben!!!

Az értesülések szerint a szerzetesek nem tagadták meg hitüket, inkább vállalták a mártírhalált. Az információk szerint – melyek a helyiektől származnak – 3 szerzetest és egy apácát lőttek agyon az ukronácik, amikor tűz alá vették a szerzetesek és apácák celláit. Többen megsérültek, majd két nappal később belehalt sérüléseibe egy másik szerzetes és egy apáca. Összesen 6 áldozata van eddig a  Szvjatogorszkban elkövetett mészárlásnak.

A tényekhez hozzátartozik, hogy a Moszkva fennhatósága alá tartozó ortodox egyház papsága és a hívők is példátlan üldöztetésnek vannak kitéve a Donbasszban.

Az európai hírügynökségek és portálok meglehetősen szűkszavúan és hiányosan tájékoztattak a Szvjatogorszkban történtekről, azt is pontatlanul, hiszen úgy állították be az esetet, mintha „csupán” tüzérségi tűz érte volna a kolostort. Azonban nem erről van szó. Szabályszerűen egy rohambrigád szállta meg a kolostort és környékét, terrorizálva az ottaniakat.

Ez is érdekelheti:  Ursula von der Leyen: nem fogom elfogadni, hogy a demagógok és a szélsőségesek tönkretegyék az európai életmódunkat

A kolostor lerombolása ezt követően június 4-én történt, amikor is heves tűz alá vették azt az ukránok, és a faszerkezet gyorsan lángra kapott.

 

Az Orosz Védelmi Minisztérium így számolt be hivatalosan a történtekről:

Az Ukrán Fegyveres Erők 79. légideszant rohamdandár egységeinek visszavonulása közben az ukrán nacionalisták felgyújtották a Lavra Szvjatogorszk Szent Mária remeteházát”

Donbasszban az ukrán egységek papokat, apácákat gyilkolnak, kolostorokat lőnek és gyújtanak fel, ami tény és erről a tényről nem beszélnek az Európai Unió prominensei. Mintha meg sem történtek volna, inkább Zelenszkijt és náci brigádját ajnározzák, és igyekeznek belőlük népi hőst fabrikálni, miközben folyamatosan fegyvereket szállítanak nekik.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Szerzeteseket, apácákat gyilkolnak Zelenszkij nácijai a Donbasszban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük