KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A bűnözők is emberek és vannak jogaik!

 

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Az alábbi szórólapot találtam postaládámban:

Alulírottak, a magyar választók többségét az orbáni diktatúrával szembeni ellenzékként, megalapítottuk a „Bűnözők is emberek és vannak jogaik” nevű jogvédő szervezetet. A Szervezet teljes mellszélességgel kiáll az Amerikában a rendőrök által meghurcolt „tört” fehér George Floyd mellett és megvédi hazánk elnyomott rétegét.

A szervezet tagja lehet bármely természetes vagy jogi személy, aki céljainkat és ennek elérése érdekében tervezetünket elfogadja. Leginkább a fasiszta kormány által lenézett és a házasság intézményének prédájául odavetett nők és a magyar ABC összes betűjével jelölt egyéb jogvédő csoportosulások az „F” betű kivételével. Erre a lépésre rákényszerülünk, mert nem szeretnék olyan „F”-fel kezdődő neofasisztoid csoportosulások szócsöve, reklámja lenni, mint a FÉRFIAK társadalmi gendercsoportja.

Alapszabályunk legfontosabb tétele, melyet kötelező minden tagnak elfogadnia, a következő kitétel:

  1. A szervezet tagja vállalja, hogy utcai, otthoni megtámadása, kirablása és/vagy megerőszakolása esetén az elkövető jogainak védelmében nem fordul más kívülálló személyhez és, főleg az erőszakszervezet rendőri tagjához. Előfordulhat ugyanis, hogy az említett hivatalos személy erőszakosan lépne fel, megsértve a bűnöző emberi jogait.
  2. A szervezet tagja vállalja, hogy a jogvédelmet fontosként kezelve együttműködik az állítólagos támadást felmutató személlyel, hogy megvédje őt további jogsértésekből eredő anyagi, fizikai és szellemi károsodástól.

Szervezetünkben előkészítés alatt van törvényjavaslatunk, mely a bűnözők jogainak védelmében alkotmányos alapjoggá tenné minden állampolgárnak a rabláshoz, erőszakhoz és egyéb bűnözői tevékenységet.

Ezen tervezet fontos pontja szabályozná a hatósági személy fellépését, ha azt nem sikerül elkerülni. Ilyenkor a hatósági személy az esemény közvetlen helyszínét max. 5 méterre közelítheti meg. A megközelítés után nyugodt hangon háromszor köteles felszólítani adott esetben pl. nemi erőszak esetében bámészkodó kiskorú védelme érdekében bármilyen cselekmény befejezésére, mely vonatkozik az erőszakos önvédelemmel leplezett rasszista/fasiszta önmagát sértetnek beállító személyre is. Ha a felszólítás hatástalan, akkor az intézkedő rendőr köteles a médiához fordulni és többpárti vitafórum megtartását követelni. A vitafórum lezajlása előtt semmilyen mást nem tehet és a pártatlanság érdekében haladéktalanul köteles szolgálati helyére visszatérni.

A törvényjavaslatban kötelezzük a Magyar Parlamentet, a Kormányt, hogy a törvényben biztosított jogot vegye be az 1964. évi Római Egyezménybe és az ENSZ alapvető emberi jogokról szóló jegyzőkönyveibe. Ugyanakkor az UNICEF-nél járjon el, hogy adott esetben egy pedofil cselekmény is essen a fenti alapjog alá.

Reményünket fejezzük ki, hogy a Parlamentben ülő ellenzéki pártok egyöntetűen kiállnak mellettünk és minden megtesznek érdekünkben. A törvényjavaslat elfogadása egyértelműen meghozza a társadalmi békét, a magyar állampolgárok nyugalmát és a rasszizmus végleges eltűnését. Hisszük, hogy a magyarok legnagyobb része a megszokott többszázezres tömegtüntetésekkel fejezi ki támogatását.

XXXX

Megjegyzés: Személyiségi jogok miatt az aláírók neveit nem merem közölni, de a Szervezet vezetőjének fényképét igen.

Havrilla István


Szerkesztői megjegyzés:Természetesen az előbbi írás egyelőre csak a képzelet szüleménye. Azonban amerre a világ tendál, lehet, hogy holnapra már véresen komollyá válik. Tudják:  JÓ, HA FIGYELÜNK!Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “A bűnözők is emberek és vannak jogaik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük