TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

2022 a vízválsztó - "kurta ferkó" már a hatalom visszaszerzésére készül

15 éve ezen a napon böffentette el magát Gyurcsány: Az őszödi beszéd (teljes)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tekintettel arra, hogy már 15 éve telt el azóta, hogy Gyurcsány Ferenc zárt körben Őszödön MSZP-s elvtársai előtt elmondta a maga „igazságbeszédét„, bizony felnőtt egy olyan generáció időközben, akiknek fogalmuk sincs, mit is jelentett ez valójában akkor a magyar társadalomra nézve. Azt, hogy a hatalom megtartása és újbóli megszerzése végett ez a társaság bármire képes, nem számít neki sem nemzet, sem haza.

Mi sem változott azóta részükről (de miért is változott volna?), hiszen ez a népnyúzó, össze-vissza hazudozó hibbant Néró (copyright Dr. Morvai Krisztina) továbbra is itt garázdálkodik közöttünk, folyamatos hazugságáradattal és rágalmakkal illetve a jelenlegi kormányt és állandóan elárulva a határontúli magyarságot.

Ma ugyan arra emlékezünk, hogy Gyurcsány elmondta beszédét ezen a napon 15 évvel ezelőtt, de utaljunk arra is, hogy a társadalmi robbanás igazán akkor következett be, amikor az 2006. szeptember 17-én ez nyilvánosságra került.

Nagyon sokan találgatásokba kezdtek, hogy vajon ki volt az, aki kiteregette a szennyest. Egy biztos, maga a felvétel nem készült titokban, hiszen egy jó minőségű hanganyagról van szó, tehát ennek felvétele majdhogynem stúdió körülmények között történt. A legfőbb kérdés inkább az, hogy cui prodest(?), azaz, kinek állt érdekében Gyurcsány gyalázatos mondatainak nyilvánosságra hozatala? Erről is hallhattunk már több verziót is. Igazából biztos választ a mai napig nem tudunk. Vagy mégis?

Jó, ha nem feledjük: Ki ez a Gyurcsány? De tényleg…, ki ez a …

Öt évvel később, 2011-ben ez kiderült! A rejtélyt a Magyar Justitia Bizottság elnöke prof. Dr. Bokor Imre fejtette meg. Íme az írás, amiből minden kiderül:

Megvan az „őszödi böszme”-anyag nyilvánosságra hozója

TISZTELT OLVASÓK!

Tekintettel arra, hogy Gyurcsány és bandája, valamint szimpatizánsaik,  mintegy 5 (azaz öt) éve gyötrődnek amiatt, hogy ki lehetett az ominózus őszödi  beszéd kiszivárogtatója, és álmatlan (vagy rémálmokkal telített) éjszakákon át  rongálják egészségüket, ezért  nem hallgathatok tovább és  nevén nevezem az „elkövetőt”.

Ez is érdekelheti:  Amerikai támadó tengeralattjáró érkezett Kubába

Segíteni kívánok azokon is, akik a hosszantartó kíváncsiság hatására, kilyukadt oldallal kerülhetnek a kórházak sebészeti osztályára, ne terheljék  az amúgy is túlterhelt  egészségügyi intézményeket és dolgozóit ezzel a  nép- (vagy párt-(?)) betegséggel járó „stoppolási” műtétek tömeges  végrehajtásával…

Tehát: a kiszivárogtató neve  (és személye) nem más, mint e sorok írója,  aláírásával hitelesített (elismert)  elkövető,  aki büntetőjogi felelősségének  tudatában vállalja tettének következményeit.

Gyurcsány a felelős a rendőrattakért

Ezek után – a tettes ismeretének birtokában megkönnyebbült, lelki egyensúlyukat  visszanyert személyektől, feltisztult tudatukban (ennek következtében józan elemző és ítélő képességűkben) reménykedve –  tisztelettel felteszem az alábbi (kíváncsiságomat kielégítő) kérdéseket, türelmesen várva akár  5 (azaz öt) évet is válaszukra, nehogy ütve-fúró behatolását érezzem az oldalamban:

            1/ Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően, nem lenne-e jobb  a kiszivárogtató helyett a  szónokkal és söpredékével foglalkozni?

2/ Meddig marad még szabad lábon az a miniszterelnök, aki (az emberiség történelmében példátlan módon)  gyalázta a saját hazáját, beismerte,

hogy 4 (azaz négy) évig nem „csináltak” semmit (de a járandóságukat szemrebbenés nélkül bezsebelték)?

3/  Meddig  viháncolhat még a parlamentben az a  személy és bandája, akik hazugsággal és csalással kerültek hatalomra?

4/  Meddig szónokolhat még az a  senkiházi, aki (éveken át)  „műveleti” területekkel és kordonokkal védette magát  a „pórnéptől”?

5/ Meddig lehet szabadlábon olyan magas tisztséget viselt személy, aki erkölcsi és gazdasági csődbe vitte az országot?

6/ Hányan voltak  az öszödi böszmeséget hallgatók “csürhéjében”, akik:

a/ rácsaptak a szónok szájára(?);

b/ kivonultak a  teremből (?);

c/ hangos szóval rendreutasították az eszementet (?);

d/ leintették (?);

e/ visszafizették a négy évre  kapott járandóságukat (?);

f/ lemondtak a képviselőségről  vagy a  munkahelyi bársonyszékükről (?).

Merthogy,-  akik csendben végighallgatták az öszödi böszmeséget, azok a cinkosságot vállaltak a vezérürüvel, és hiányában voltak az igazságérzetnek, az önérzetnek, a bátorságnak, a tisztességnek, valamint a hazaszeretetnek!

Jó, ha nem feledjük: Gyurcsányt amerikai nyomásra nem lehetett perelni 2006 miatt – Exkluzív interjú Völgyesi Miklóssal

Kétségtelen, hogy  rinocéroszi vastag bőrrel és  dögkeselyűt megszégyenítő emésztőszervvel  rendelkezett Gyurcsány hallgatósága, végigülvén „leaderük „ mondókáját, amelyből (emlékeztetés céljából) néhány részlet (kivonat) az alábbiakban olvasható.

Ez is érdekelheti:  Ma 175 éve indult meg az orosz sereg Magyarország ellen

„Gyerünk előre! Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Hazudtunk reggel, este és éjszaka. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni,hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban.

Mindenki döntse el magában, hogy 400-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája, csak ez, tudom én megállapodni. Bassza meg, ugyan nem értek egyet, de elengedem először. Csinálják!

Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok. Nincsen. Nekem sincs. Ma legfeljebb az a választás, hogy megpróbáljuk befolyásolni, hogy mi történik, vagy rá fog omlani, a francba.

Azt gondolom, hogy lesznek konfliktusok gyerekek. Igen, lesznek. Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt,előbb-utóbb megunják, hazamennek.

Én nagy dolgot kaptam ettől, amit a másfél évben csinálhattam. Azt a személyes sztorim, hogy változtassuk meg ezt a kurva országot, mert ki fogja megváltoztatni, Orbán Viktor fogja megváltoztatni a csapatával?” (Sic!)

Ezek után, befejezésként  három  kérdés fogalmazható meg:

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolték az EU budapesti képviselete elé szerveznek tiltakozó demonstrációt

1/ Hogy van  „képük” és bátorságuk Mesterházyéknak  kilépni a közvélemény elé,-  amnéziában vagy elmebajban szenvednek !?

2/ Milyen bizonyítékokra van (még) szükségük Orbánéknak a megígért  felelősségre vonás haladéktalan végrehatására?

3/ Kevés a 2/3-os parlamenti többség? Ezt kérték a választások előtt, megkapták!  Felelősségre vonást  ígértek, sehol, semmi!

 (Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Gyurcsány teljes 2006. május 26-án Őszödön elhangzott beszéde (vágatlan verzió):

 

Az őszödi beszédtől a tömegoszlatásig – HírTV Dosszié – 2006

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük