KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megvan az „őszödi böszme”-anyag nyilvánosságra hozója

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

TISZTELT OLVASÓK!

Tekintettel arra, hogy Gyurcsány és bandája, valamint szimpatizánsaik,  mintegy 5 (azaz öt)  éve  gyötrődnek amiatt, hogy ki lehetett az ominózus őszödi  beszéd kiszivárogtatója, és álmatlan (vagy rémálmokkal telített) éjszakákon át  rongálják egészségüket, ezért  nem hallgathatok tovább és  nevén nevezem az „elkövetőt”.

Segíteni kívánok azokon is, akik a hosszantartó kíváncsiság hatására, kilyukadt oldallal kerülhetnek a kórházak sebészeti osztályára, ne terheljék  az amúgy is túlterhelt  egészségügyi intézményeket és dolgozóit ezzel a  nép- (vagy párt-(?)) betegséggel járó „stoppolási” műtétek tömeges  végrehajtásával…

Tehát: a kiszivárogtató neve  (és személye) nem más, mint e sorok írója,  aláírásával hitelesített (elismert)  elkövető,  aki büntetőjogi felelősségének  tudatában vállalja tettének következményeit.

Ezek után – a tettes ismeretének birtokában megkönnyebbült, lelki egyensúlyukat  visszanyert személyektől, feltisztult tudatukban (ennek következtében józan elemző és ítélő képességűkben) reménykedve –  tisztelettel felteszem az alábbi (kíváncsiságomat kielégítő) kérdéseket, türelmesen várva akár  5 (azaz öt) évet is válaszukra, nehogy ütve-fúró behatolását érezzem az oldalamban:

            1/ Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően, nem lenne-e jobb  a kiszivárogtató helyett a  szónokkal és söpredékével foglalkozni?

            2/ Meddig marad még szabad lábon az a miniszterelnök, aki (az emberiség történelmében példátlan módon)  gyalázta a saját hazáját, beismerte,

                 hogy 4 (azaz négy) évig nem „csináltak” semmit (de a járandóságukat szemrebbenés nélkül bezsebelték)?

            3/  Meddig  viháncolhat még a parlamentben az a  személy és bandája, akik hazugsággal és csalással kerültek hatalomra?

            4/  Meddig szónokolhat még az a  senkiházi, aki (éveken át)  „műveleti” területekkel és kordonokkal védette magát  a „pórnéptől”?

            5/ Meddig lehet szabadlábon olyan magas tisztséget viselt személy, aki erkölcsi és gazdasági csődbe vitte az országot?

Ez is érdekelheti:  Time: Ukrajnában ismét a nők mozgósítására szólítottak fel

            6/ Hányan voltak  az öszödi böszmeséget hallgatók “csürhéjében”, akik:

a/ rácsaptak a szónok szájára(?);

b/ kivonultak a  teremből (?);

c/ hangos szóval rendreutasították az eszementet (?);

d/ leintették (?);

e/ visszafizették a négy évre  kapott járandóságukat (?);

 f/ lemondtak a képviselőségről  vagy a  munkahelyi bársonyszékükről (?).

            Merthogy,-  akik csendben végighallgatták az öszödi böszmeséget, azok a cinkosságot vállaltak a vezérürüvel, és hiányában voltak az igazságérzetnek, az önérzetnek,  a bátorságnak, a tisztességnek, valamint a hazaszeretetnek!

            Kétségtelen, hogy  rinocéroszi vastag bőrrel és  dögkeselyűt megszégyenítő emésztőszervvel  rendelkezett Gyurcsány hallgatósága, végigülvén „leaderük „ mondókáját, amelyből (emlékeztetés céljából) néhány részlet (kivonat) az alábbiakban olvasható.

„Gyerünk előre! Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évetHazudtunk reggel, este és éjszaka. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni,hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy országot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált, és egy dolog fűtött: visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet, hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban.

Mindenki döntse el magában, hogy 400-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája, csak ez, tudom én megállapodni. Bassza meg, ugyan nem értek egyet, de elengedem először. Csinálják!

Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok. Nincsen. Nekem sincs. Ma legfeljebb az a választás, hogy megpróbáljuk befolyásolni, hogy mi történik, vagy rá fog omlani, a francba.

Azt gondolom, hogy lesznek konfliktusok gyerekek. Igen, lesznek. Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt,előbb-utóbb megunják, hazamennek.

Én nagy dolgot kaptam ettől, amit a másfél évben csinálhattam. Azt a személyes sztorim, hogy változtassuk meg ezt a kurva országotmert ki fogja megváltoztatni, Orbán Viktor fogja megváltoztatni a csapatával?” (Sic!)

Ezek után, befejezésként  három  kérdés fogalmazható meg:

Ez is érdekelheti:  Magyar Péter "svájci" magyarja korábban szégyennek nevezte Magyarországot

            1/ Hogy van  „képük” és bátorságuk Mesterházyéknak  kilépni a közvélemény elé,-  amnéziában vagy elmebajban szenvednek !?

            2/ Milyen bizonyítékokra van (még) szükségük Orbánéknak a megígért  felelősségre vonás haladéktalan végrehatására?

            3/ Kevés a 2/3-os parlamenti többség? Ezt kérték a választások előtt, megkapták!  Felelősségre vonást  ígértek, sehol, semmi!

 (Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

(Nemzeti InternetFigyelő)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Megvan az „őszödi böszme”-anyag nyilvánosságra hozója

  1. „Holló a hollónak nem vájja ki a szemét!” Orbán mehetett volna külföldi egyetemre, „ha nem a mi kutyánk kölyke?” Kibe harap, volt, vagy jelenlegi gazdáiba? Tény Izrael kitüntette! Fel se tűnik, senkinek se?
    Régen ezt Moszkva tette! Az a főnök, aki a tabu gazda! Ma mi is a tabu? Régen az orosz hadsereg ittléte!

  2. OV politikai felelősségre vonást ígért, semmi egyebet. Az pedig megvolt, hiszen nem a cucilisták kormányozzák az ország hajóját. A jónép valószínűleg nem ezt várta elszámoltatásként, de ezt akarta, tehát azt hallotta, amit hallani akart.

  3. Mindegy,hogy ki volt az aki ki szivárogtatta egy biztos, hogy Gyurcsány legalább megmerte mondani.
    Ez a kormány többet hazudik,választást már úgy sem kell nyerniük !!!

  4. Már maga az a tény, hogy bekerülhettek a parlamentbe az is elborzasztó.
    Gyurcsány amikor azt mondja, hogy az egész frakciónak lemondania kellene, nagyon igaza van. Telibe találta a pártját. Saját vezetőik magukat rendezték listán olyan sorokba, hogy a választásoknál bekerüljenek és a mentelmijog védelme alá helyezzék magukat. A gyurcsányi handabanda – bloggolás! mártíromkodás elindítása pont azért történt, hogy a látszat egy vétlen ember meghurcolását vetítse előre és szerezzen – lehetőleg – nagy támogatottságot egy ártatlan ember megvédésére. Felháborító amikor úgy beszélnek mintha teljesen obligon kívüliek lennének és pilátusi kézmosásokat rendeznek miközben ha kinyitják a szájukat csak két dolog jön ki rajta – kígyó meg béka! Sajnálatos, hogy hazánk ennyire többfelé szakadt. A FIDESZ „hivatalból” is elutasítja a JOBBIK minden javaslatát pedig van benne sok amit mefogahatnának. Legsajnálatosabb, hogy az a sokk ami érte az Orbánt teljesen megváltoztatta a választókhoz való hozzáállását.. Most kellene csak igazán kiállnia a Kossuth térre és nagygyűlésen megtisztelni a választóit eredménytelenségei és eredményeinek bemutatatásával és nem évi beszámolót tartani baráti körben.. Elgondolja-e OV, hogy mi vár rá és ránk ha elveszíti a kövtkező választást? Mert elveszíti!! Mi van a kisvállalkozókkal? az igéretekkel? Nem lehet mindent a pénztelenségre fogni ott ahol sokmilliós kocsikban utazgatnak a vezetőink és 750 000 Ft jövedelmet szavaznak meg maguknak amikor nekik elsőként kellene lemondaniuk a nagy pénzekről. Nagyon kár, hogy a biztonságra tett igéret is csak üres szózuhatagnak bizonyult és legszomorúbb a multik kizsákmányoló pontenciáljának meghagyása.De ami miatt elveszítették az emberek a bizalmat – mert az erről szóló „jelentések” hamisak – 2014-ben mindent felrúg majd egy uj kormány illetőleg kormánykoalició huzavonája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük