KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megfosztattak díszpolgárságuktól a magyargyűlölő volt budapesti díszpolgárok

„Négyek Bandája” („Geng of Fours”)  kifejezést a „kínai elvtársak” vezették be  mint politikai terminus technicust a 70-es évek végén.. Noha az akkori „négyek” – Lin Piao és társai azóta már rég az örök vadászmezőkön vívják a „kulturális forradalmat”, a kifejezés megmaradt, s néha igen találó. 

Például Budapest díszpolgárai között a négy kegyetlen magyar-gyűlölő, Haynau, Sztálin, Gergényi és Kertész Ákos – valóban egy „Geng Of Fours”.

Elégedetten jelenti a Krónikás, hogy Haynau és Sztálin elvtársakat követve a 2006-os véres eseményekért felelős Gergényi görények vezére, és az augusztus 29-én a mohácsi vész idei évfordulóját hamisítatlan  echte náci rasszista, fasiszta nyílt levéllel emlékezetessé tévő magyar gyűlölő író, Kertész Ákos követték a tegnapi napon… 

Haynau és Sztálin nem érte meg az eltávozásukat, Gyurcsány két véreskezű illetve véres tollú segédje azonban igen.

Mondani sem kell, hogy sem az MSZP, sem a Kis- Szakacsics pártja nem szavazta meg ezt a fővárosi közgyűlési határozatot…

Haynau, Sztálin, Gergényi és Kertész Budapest-díszpolgársága éppoly bizarr és gyomorforgató volt, mintha mondjuk valaki Hitlert, Eichmannt, Antonescut, (Szálasit) és Göbbelset javasolná Jeruzsálem díszpolgárnak!

Izraelben persze nincsenek demszkik, gyurcsányok és hasonszőrű hazaárulók, mint mifelénk, akik ilyet tennének.

Ha lettek volna, már rég börtönben lennének.

 Miközben felolvasta a közgyűlésben Kertész Ákos inkriminált levelét Budapest főpolgármestere, megjegyezte: „képzeljék el, mi lenne, milyen nemzetközi visszhangja lenne annak, ha valaki a „magyar” szót egy másik nemzet nevére cserélné...”

A Krónikás

NIF kommentár:

Valóban érdemes elgondolkozni, hogy mi is történne, ha néven neveznék az áruló gazemberek származását? Feltehetőleg rögtön náci, fasiszta, rasszista szélsőségesek lennénk! (Híradmin)

Forrás: Polgári_Hírszemle

(Nemzeti InternetFigyelő)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Megfosztattak díszpolgárságuktól a magyargyűlölő volt budapesti díszpolgárok

  1. Végre valami fellobbanó fényecske ebben a sötét alagútban…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük