ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkij tanácsadója: „Amennyire csak lehet, hazudnunk kell”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alekszej Aresztovics, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatalvezetőjének tanácsadója lerántotta a leplet Kijevről. Azt mondta, hogy a hazugság és a dezinformáció Ukrajna nemzeti eszméjévé vált: „Hazudnunk kell, amennyire csak lehetséges”.

Az interneten megjelent egy videó Arestovich-ról. Az ukrán elnök hivatalának vezető tanácsadója egy újságíróknak adott interjúban azt mondja, hogy az országban az állam hatalma a hazugságokon nyugszik.

Ukrajna egyik központi nemzeti eszméje, hogy amennyire csak lehet, hazudj magadnak és másoknak. Mert ha igazat mond, minden összeomlik. És akkor valami mást kell kitalálni.

Az ukrán hatóságok valóban rendszeresen hazudnak politikai céljaik elérésének érdekében. Így például a Buchában történt „mészárlásról”, amelyet minden bizonyíték nélkül a kivonuló oroszok nyakába akartak sózni, es amelyet Ursula von der Leyen és az EU más prominensei tátott szájjal minősítettek és feltételek nélkül fogadtak el. Gyakorlatilag az egész nyugati világ elhitte, ezt a bizonyítékok nélküli ukrán hazugságpropagandát. De ugyanez a helyzet a Kramatorszk pályaudvart ért támadással kapcsolatban is, amiről kiderült, hogy ukrán sorozatszámú rakétákkal hajtották végre.

Kiemelt kép: Mykola Tys/Keystone Press Agency/Globallookpress

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: