KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb Ukrajnának szánt fegyverszállítmányt semmisítettek meg az oroszok

Igor Konashenkov orosz honvédelmi szóvivő ma délelőtt tájékoztatóján bejelentette, hogy az elmúlt nap folyamán Kalibr nagy pontosságú, nagy hatótávolságú tengeri bázisú rakétákkal Zsitomir régióban, a Malin pályaudvaron megsemmisítették azokat a katonai eszközöket, fegyvereket, melyek az Egyesült Államokból és az európai országokból érkeztek, melyeket az ukrán csapatok donbaszi egységeinek szántak.

Konashenkov arról is beszámolt, hogy az odesszai kikötőnél található üzemanyagtárolókat semmisített meg az orosz légierő nagy pontosságú, légi indító rakétákkal. Ezt az üzemanyagot az ukrán nacionalisták páncélozott harcjárműveinek szánták. megsemmisítettek ezeken túl több ukrán harcálláspontot, nyolc lőszerraktárt, valamint 36 olyan központot, ahova az ukrán haderő katonai felszereléseket koncentrált.

Összességében a légicsapások következtében több mint 270 nacionalista vesztette életét, 52 egységnyi katonai felszerelést tettek működésképtelenné és lelőttek egy SZU-25-ös vadászgépet.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük