KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trianon revíziója megkerülhetetlen! – a magyarság elleni nemzetgyilkossági kísérlet, a trianoni diktátum 100. évfordulója elé

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem mindenki mondhatja el, hogy közszereplőként tíz évvel korábban elmondott véleményét egy az egyben vállalhatja. Ez különösen így van a legnagyobb nemzeti sorstragédiánk: a trianoni diktátum kapcsán. Büszke vagyok rá, hogy én ezzel így lehetek.

2010-ben a diktátum 90. évfordulóján a köztévében akkori országgyűlési képviselőként határozottan állást foglaltam a trianoni diktátum megkerülhetetlen revíziója és az elcsatolt magyarok önrendelkezése mellett, amely akár határmódosításhoz is vezethet.
Mindez akkor hatalmas felhördülést váltott ki, de ma a 100. évforduló felé közeledve még inkább egyértelmű, hogy a trianoni, illetve a jelenleg hatályos és párizsi diktátumok szabta határok újratárgyalása megkerülhetetlen.

Az elcsatolt területeink, elorzott természeti és épített kincseink, nemzeti vagyontárgyaink és az életétől, jogaitól, vagyonától megfosztott sok milliónyi honfitársunk miatti, máig elmaradt igazságtétel, jóvátétel elkerülhetetlen.

Az elcsatolt magyar közösségek megmaradása, gyarapodása és az egész Kárpát-medence itt élő más népekkel közös felvirágoztatása már nem oldható meg a kudarcot vallott és egyébként is a területrablók által be nem tartott kisebbségi jogok rendszerében. A területi autonómia biztosítására egyik szomszédos bitorló állam sem hajlandó. A párizs környéki és párizsi békediktátumok felülvizsgálata és magyarság érdekeit figyelembe vevő kiigazítása a globalista-liberális megszállás miatt szétesés és önfelszámolás felé tartó Nyugat-Európável ellentétben az ön- és értékvédő Közép-Európa megmaradása szempontjából minden itt élő nép számára is kulcsfontosságú.

És adódik egy jogos kérdés: értékben és politikai irányban hol van már az a párt, amelynek akkor parlamenti képviselőcsoportjában a legaktívabb képviselő voltam ? Károlyi útját járják, de ezért felelniük kell. De ez már egy másik történet…

A beszélgetés 1. része:

A beszélgetés 2. része:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Összecsaptak a rendőrökkel a dühös spanyol gazdák

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Trianon revíziója megkerülhetetlen! – a magyarság elleni nemzetgyilkossági kísérlet, a trianoni diktátum 100. évfordulója elé

 1. Kedves Gaudi-Nagy Tamás!

  Valóban ideje lenne ezt az ügyet megfelelő nemzetközi körökben orvosolni! Nem akarok itt mélyen az ENSZ okmányait emlegetni, de szeretném csak egyet kiemelni melyet a világot formáló politikusaink oly többször használnak mikor az ő érdekük érvényesülését szorgalmazzák ez pedig az,
  hogy minden népnek jóga van az önrendelkezéshez!

  Példákért nem kell messze menünk csak emlékezünk vissza a Jugoszlávia felszámolására . Az ENSZ okmányira hivatkozva létre jött : Koszovó , Horvátország Bosznia ….

  Sajnos az országunk helyzetének orvoslása ettől lényegesen mélyebb, mert nem csak az 1920 –as Trianon –i diktátum ami Magyarországot érinti hanem egy kulcsfontosságú kérdés mely nagyon súlyosan érinti Európát és egyben hazánkat ez pedig a 1921 –es Versailles diktátum Németország –gal szemben!
  Németország helyzetének tisztázása nélkül nem tudjuk a mi helyzetünket megoldani. Jelen az EU körökben e pillanatban Németország felszámolása zajlik! De párhuzamosan szintén a német állam jogfolytonos szuverenitásának a vissza állítása napirendi pont. Egyre erőteljesebb a lakosság vélemény nyilvánítása és a jelenlegi vagyonkezelői társaság megszüntetése iránt !

  Figyelemmel kisérem az általatok folyó kezdeményezéseket mert mindünknek közös érdeke ezt az igazságtalanságot egyre és mindenkorra helyére tenni! Ezen körébe tartozik Trump és Putyin is !

  Nem tartom elegendőnek, hogy mi egy néhányan mindig legtöbbször mikor az évforduló közeledik ezzel a kérdéssel foglalkozni! Ezt a kérdést el kell mélyíteni az emberek tudatába, hatást gyakorolni a mindenkori uralkodó körökre!

  Mert nem szabad egy Orwell –i felismerést elfelejteni: „Az aki uralja a múltat, uralja a jövőt is. Aki pedig uralkodik a jelenen, uralkodik a múlt felett is“

  Pentrado

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük