TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

John Connor és a valóság (az igazság?) halála – avagy Joszif Visszarionovics Photoshop

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nemrég fejeztem be a Magyarország legfontosabb trilógiájához (www.saremberkora.hu) készített legújabb könyvbemutató előadásomat, melynek címe: „Nagyanyó és a pöttöm Antikrisztus.

Aztán jött a Mi Hazánk mozgalom és a halálbüntetés visszaállításának kérdésköre! A videót itt tudod megnézni:

Még életfogytiglanra sem lehet ítélni a Deák téren két fiatal életét brutális kegyetlenséggel kioltó gyilkost, mivel az elkövető nincs még 20 éves. A tragédia után a Mi Hazánk Mozgalom ismét a halálbüntetés visszaállítását követeli, akár az Európai Unióból történő kilépés árán is.

Mindjárt elmagyarázom.

Ebben a könyvbemutató előadásomban a szemléltetőeszköz szerepét a Terminator-franchise legújabb darabja, a Sötét végzet című film tölti be. Nem véletlenül, természetesen!

Az előadás egy pontján a közönségnek levetítem a filmnek azt a részletét, ahol az Arnold Schwarzeneggerre megszólalásig hasonlító T-800-as sorozat 101-es modellje gyakorlatilag kivégzi a gyermek John Connort.

Aztán újra megnézzük John Connor halálát, csak most egy kicsit másként. Íme:

 

Ezek után egy röpke időutazáson veszünk részt, 2016-ba látogatunk, a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet című film forgatására.  Nézzük csak:

Idáig tart a Hollywood-szekció, ám az események folyása innentől kezdve vesz igazán éles és nem várt fordulatot! Mégpedig ezzel a videóval!

Ez ugyanis már nem az álomgyár, hanem az otthoni felhasználó, tehát gyakorlatilag bárki számára elérhető – ahogy annak idején a világhírű Queen együttes megénekelte – „egyfajta varázslat”!

A nagy kérdés most már csak az, hogy zsufazekés Gandalf, vagy a bilincsként börtönbe záró Egy Gyűrűnek dirigáló Szauron az, aki szimpatikusabb a számunkra. Már ami a varázslást illeti.

A valóság (az igazság!) veszélybe kerülése az, amire nyomatékosan szeretném mindenki figyelmét felhívni ezen a könyvbemutató előadáson, és ezzel a rövid kis írásommal is!

A szórakoztatás érdekében kifejlesztett technika, technológia immáron nyilvánosan bemutatva is eljutott egy olyan szintre, ahonnan nincs többé visszaút! Innentől kezdve soha többé nem mondhatjuk azt, hogy a többi már történelem. Azért nem mondhatjuk, mert ahogyan ezekből a videó bejátszásokból is láthattuk, az elhitetés, az emlékeztetés, vagy egyéb más érdekében, ma már bármi legyártható, bárki, akár régen halott emberek is úgymond „életre kelthetők”, a vászonra, vagy éppen a képernyőkre varázsolhatók.

Talán még van néhány évünk addig, amíg már nemcsak az átlagember, de a sasszeműek sem fognak tudni különbséget tenni valóság, és fikció között. Nem fogjuk tudni eldönteni, hogy amit látványként elénk tárnak, az valóban létezik-e, vagy csak a fantázia terméke.

De más baj is van!

Innentől kezdve minden olyan bizonyíték, amely kép-, vagy hangrögzítő eszközzel készült, vagyis a látványon, vagy hangzáson alapul, többé már nem fogadható el hitelt érdemlőnek, hiszen nem fogjuk tudni minden kétséget kizáróan eldönteni, hogy valódi, vagy csak el akarják hitetni velünk azt, hogy valódi!

És akkor itt jön a képbe a Mi Hazánk Mozgalom, és a halálbüntetés visszaállításának kérdésköre!

Amikor ezeket a sorokat pötyögöm (2020.05.30.), Magyarország egy ún. „teljes jogú európai uniós tagállam. Ez azt jelenti, hogy ha akarnánk, sem vezethetnénk vissza jogrendünkbe a halálbüntetést. Addig legalábbis egészen biztosan nem, amíg a Nagyságos és Fényességes Európai Porta zászlója alatt „hajózunk”. Az uniós jogalkotás ugyanis a tagállamok nemzeti törvénykezése felett áll, beleértve az adott állam alkotmányát és alaptörvényét is!

Kivéve a gyevi bírót! Akarom mondani, Németországot! Ők ugyanis – egyelőre még – sokan vannak, nagy területű és piszok gazdag ország. Az erősebb kutya tevékenykedik, illetve az „Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!” tematika jegyében ők a kivétel, amely ki tudja hogyan, de ezúttal is erősíti a szabályt.

De mégsem ez az igazi baj!

A csomagolás, mint mindig, mint már annyiszor, most is tökéletes. Sőt! Több mint tökéletes! Főként akkor, amikor a hatalmat gyakorló politikai osztály – természetesen a mindenekfelett álló jogra hivatkozva – ma már gyakorlatilag szakmányban veszi semmibe az emberek igazságérzetét. Igaz, hogy az itt maradt gyászolókon már nem segít, igaz, hogy a megölt áldozatokat nem hozza vissza az élők sorába, de ugyan vajon, mi más hozhatna valamelyest enyhülést, mint az állam által hivatalosan engedélyezett és monopolizált „bosszúállás”? Nem igaz? De mennyire, hogy igaz!

De mi történik akkor – az államszocializmusban használatos idevágó szakkifejezéssel élve – ha a foglalkozás nem éri el a célját, és szélsőséges esetben a fagyi visszanyal, a nyúl pedig minden várakozással ellentétben mégiscsak megragadja azt a bizonyos vadászpuskát és elviszi magával?

Nos, akkor az történik, hogy sok egyéb más, nem várt, vagy nem kívánatos hatás mellett – amiről az imént már ejtettünk néhány keresetlen szót – a politikai osztály, és legelsősorban is annak prominensei, döntéshozói, valamint a közvetítő hatalom emberei előtt megnyílik a lehetőség, hogy mesterségesen létrehozott (tehát) kreált „bizonyítékok” alapján a számukra antipatikus, vagy a hatalmukra nézve (szerintük) veszélyt jelentő nem kívánatos személyeket „jogszerűen” likvidálják.

Hiszen a videó bejátszásokban láthattuk, a szinte tökéletes láttatáshoz elegendő csupán egy fénykép, nincs szükség többre, vagy másra, és az illúzió gyakorlatilag tökéletes. Ezért van az, hogy a személyes megtapasztalást, a személyes találkozást, az érintést nem pótolhatja semmi más.

A virtuális világba ennyire erőszakosan áttuszkolt, a valódi, kézzelfogható tudástól szinte teljesen megfosztott és lebutított, kézileg vezérelt társadalomba semmiképpen sem szabad visszavezetni a halálbüntetést, mert azzal nemcsak John Connort, de a valóság, az igazság halálát is okozzuk.

Te döntöd el, hogy csak nézel, vagy látni is akarsz végre!

„Vezettessed magadat szembekötve, vakon,
elfajult testvéridtől csinált álutakon”

(Menj el, menj, szegény magyar)

Isten áldja Magyarországot!

Szabó László, 1 öntudatos pécsi polgár

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük