KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Terrortámadás a Fidesz-iroda ellen – Molotov-koktél

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Várjuk a 17 éves letöltendő büntetést.

Éjszaka betörték a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai székházának középső nagy ablakát, ezen mászott be az elkövető az irodába – számolt be a történtekről a szegedma.hu.

A portál tájékoztatása szerit egy épp arra járó riasztotta a rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre érkeztek és elfogták a garázdálkodót.

A betörés tényét Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke megerősítette, azonban részleteket a nyomozás érdekében ő sem mondhatott – írta a SzegedMa.

Molotov-koktél okozta a tüzet az irodában

A rendőrség tájékoztatása szerint  július 28-án 4 óra 30 perc körül érkezett hozzájuk bejelentés arról, hogy Szeged belvárosában egy férfi betörte egy Victor Hugo utcai ingatlan ablakát és bemászott. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a férfit, aki

időközben Molotov-koktélt dobott el az épületben, mellyel tüzet okozott.

A járőrök a tüzet eloltották, a 28 éves szegedi férfit elfogták és előállították. Elszámoltatása folyamatban van – derült ki a közleményből.

Nyugodtan kijelenthető a terrorizmus, éppen hasonló vádak miatt vannak rácsok mögött. Ráadásul azok a vádak, mind koholt vádak voltak. Itt pedig egyértelmű minden. Várjuk a bíróságok szigorú ítéletét.

Vadhajtások

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük