KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lengyel lap: Vlagyimir Putyin mellett Orbán Viktort is divatossá vált ütlegelni

A Do Rzeczy is kommentálta a tusnádfürdői beszédet.

Orbán Viktor is csatlakozott Vlagyimir Putyinhoz, azon politikusok táborát megalkotva, akiket divatossá vált ütlegelni. A Do Rzeczy lengyel lap kifejtette, hogy nyilvánvaló az Ukrajna elleni orosz támadással kapcsolatban Putyin támadása, viszont kevés a dolog sportértéke.

Putyint többé-kevésbé mindenki gyalázza, és erkölcsi alsóbbrendűsége annyira nyilvánvaló, hogy nehéz érveket felhozni mellette. De itt van egy másik jelölt: Orbán Viktor.

A lengyel lap szerzője kifejtette, hogy Orbán Viktor már eddig is az ellenzék elítélésének tárgya volt, mert az értékek terén antiliberális és nyíltan konzervatív irányvonalat képvisel, és el kell ismerni, hogy az általa Magyarországra hozott rend sok tekintetben valóban megkérdőjelezhető. Mindenesetre itt nem sok változás történt: Orbánt a lengyel ellenzék eddig is több okból is gyűlölte, most pedig jött egy újabb.

Hozzátette, hogy Lengyelország ismert arról, hogy az ész helyett inkább az érzelmek dominálnak, és a szeretetről és a testvériségről szóló magasztos kijelentésektől gyorsan el lehet jutni a szinte gyűlöletig, és minden bizonnyal akár a mély haragig is.

Mandiner

Kiemelt kép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük