Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szolgálatba állt az első orosz cirkon hiperszonikus rakétákkal felszerelt hajó

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az „Admiral Gorshkov” fregatt szerdán megkezdte rutinszerű harci szolgálatát.

Az első, hiperszonikus cirkon rakétát szállító orosz hadihajó, az „Admiral Gorshkov” fregatt szerdán megkezdte rutinszerű harci szolgálatát.

Vlagyimir Putyin orosz elnök videolinken keresztül felügyelte a ceremóniát. Azt mondta, hogy a cirkon rakéta „egyedülálló fegyver” , és „egyetlen más országnak sincs semmi ehhez foghatója”.

„Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen erős fegyverzet lehetővé teszi számunkra, hogy kitartóan megvédjük Oroszországot a potenciális külföldi fenyegetésektől. Ez segít fenntartani országunk nemzeti érdekeit”

– jelentette ki Putyin.

Szergej Sojgu védelmi miniszter szerint a fregatt „az Atlanti- és az Indiai-óceánon, valamint a Földközi-tengeren fog járőrözni”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: A „Tsirkon” („Cirkon”) hiperszonikus cirkálórakéta fellövése egy hadgyakorlat során az Admiral Gorshkov fregattról a Barents-tengeren. © Szputnyik / Orosz Védelmi Minisztérium

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: