BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Júdásdollárjaikat valamennyiünk tönkretételéért, haláláért kapják – Egy valódi kommunista a „kommunistákról”

Csikós Sándor egy-egy olvasó által megírt kérdésre válaszol ebben a sorozatban. Most éppen a kommunistákról lesz szó. Az olvasók által feltett kérdéseket korrektúra nélkül idézzük.

Két komment másik csapatban, egy nem túl ízléses, inkább vita-kulturálatlan, Orbán-ellenes kéjelgéshez

Kálmán Péter:

Egyetlen lehetőség no nato no eu az elmúlt 32 ev kuka

Zsuzsanna Vass:

A hazaáruló, Soros-bérenc, nácidédelgető brancs betegesen NATO-és EU-imádó, -szolgáló. Őtőlük bármi jót remélni gyerekes balgaság. Végünk lenne, ha a hatalom közelébe kerülhetnének!

(…)

Teccik, nem teccik (szándékosan így írva – szerk.), momentán Orbánékon kívül senki más politikai erő nem megy szembe még kicsit sem az aberrált, pszichopata, tömeggyilkos nyugati világcsendőreivel. Orbánéknak azonban az érdemi „kukázáshoz” nem elég sem a hazai kétharmados támogatásuk, sem az ingatag NATO- és EU-szkeptikus jóbaráti sorstárs-országaik.

De ők legalább éjt nappallá téve dolgoznak rajta, hogy minél többen legyünk, akik hajlandóak vagyunk nemet mondani valamennyiünk hóhérainak.

Egyelőre még dönthet mindenki lelkiismerete és felelősségtudata szerint, hogy a hóhéraink elleni védekezést akarja-e támogatni, erősíteni, vagy inkább lépten-nyomon gyengíteni, lejáratni akarja ezt a védekezést. Ezzel a hóhéraink szekerét tolva, akik egyikünket sem, és egyikünk gyermekeit, unokáit sem fogják kímélni. Júdásdollárjaikat ugyanis valamennyiünk tönkretételéért, haláláért kapják.

Csikós SándorNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Orosz hírszerzés: Washington hatalomváltásra készül Georgiában

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük