Szlovákia a zsidó törvények mintájára készült törvényeket alkalmaz a magyarsággal szemben

Szlovákia a zsidó törvények mintájára készült törvényeket alkalmaz a magyarsággal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mede Ferenc felvidéki vállalkozó kritikus hangon fogalmazta meg véleményét saját facebook oldalán a jelenlegi szlovák kormánnyal és ugyanakkor a magyarságot hivatalosan képviselő magyar pártvezetőkkel kapcsolatban.

Úgy látja, Szlovákia jelenlegi törvényei az állam igen rövid hagyományainak megfelelően fasiszta. Méghozzá éppen azért, mert Szlovákiában jelenleg a zsidó törvényekkel egyenrangú megkülönböztető törvények vannak életben, magyar nemzetiségű emberekkel szemben.

Kitér arra a konfliktusra is, ami a közelmúltban történt, amikor Klus államtitkár a felvidéki magyarokat destabilizáló tényezőként említette és kaukázusi konfliktushoz hasonlította helyzetüket.

Elemzi azt a skizofrén állapotot is, mely a szlovákiai külügy és maga a szlovák kormány között jött létre. Gondolatait azzal a televíziós történéssel indítja, mely a Téma/TA3 televízió egyik politikai vitaműsorában alakult ki.

 

https://www.facebook.com/mede.feri/posts/1846124258890027

Nyitókép: Adolf Hitler és Jozef Tiso

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

A szlovák miniszterelnök kiállt Szijjártó Péter mellett

Régen rossz, amikor a külügy és a kormányfő teljesen más véleményt képvisel

One thought on “Szlovákia a zsidó törvények mintájára készült törvényeket alkalmaz a magyarsággal szemben

  1. Az első, a második világháború alatt létezett Szlovák állam is fasiszta volt. Az új Szlovákiában igy nem csoda, hogy a fasiszta jellegű intézkedések, törvények a „jogfolytonosság (Kontinuitás)” jegyében fogannak. Mig az EU Magyarország belügyeibe szinte naponta beavatkozik, Szlovákia csinálhat mindent, az EU-t ott semmi sem zavarja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük