KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Támadás a zsidók ellen, avagy miért kéne nekünk kiállni Izrael mellett?

Talán már itt volna az ideje, hogy a szélsőséges liberálisok is megértsék, miért nem enged a magyar kormány az uniós elmebetegek terveinek, amelyek alapján kötelező migránselosztást, és egyéb efféle életveszélyes politikai megoldásokat akarnak az Unió tagjaira erőltetni. Látjuk, mi történik Nyugat-Európában, láttuk a tömegbe hajtókat, a rengeteg halottat, akikről alig lehetett olvasni a fősodratú hírközlésben. És most láthatjuk Izraelben annak a főpróbáját, amit az iszlám szélsőséges világ tervez Európában. Illetve nem ők tervezik, hanem csupán végrehajtják, mert azt hiszik, hogy ők tervezték.

Izrael megtámadása mind a keresztények, mind a zsidóság ellen irányuló általános támadás, amelyet meg kell állítani, és a legszigorúbb módon meg kell akadályozni annak az eszkalálódását. A józanész ezt követeli, politikai nézetektől és eszméktől függetlenül. Miért? Mert a háborúskodásra, a gyilkosságra, az öldöklésre nincs magyarázat! A szélsőséges iszlám terjedése éppen olyan veszély, mint a minden esztelen gyilkosságsorozat a történelemben. Utolsó évszázadunk is ezt igazolta, Sztálinon és Hitleren át Péter Gáborig. Ám, akár említhetnénk Busht vagy Obamát is.

A háború azért sátáni, mert a támadott és a támadó is ugyanarra az erkölcsi szintre süllyed, épp úgy gyilkol, épp olyan vérgőzös és embertelen lesz a halál, a vér láttán.

Ma tehát, végre a hazai szemellenzős, fizetett, de ész nélküli, magyarellenes ellenzéknek is be kell látnia, hogy egyetlen utunk van a megmaradás irányába, és ez, az az út, amelyet az Orbán kormány, a miniszterelnök utasításai szerint kijelöl. Persze sokaknak nem tetszik, hogy ez esetben támogatnunk kell Izrael államot, annak ellenére, ami évtizedek óta folyik Palesztinában, ám ez a most kezdődött iszlám háború a zsidók és a keresztények ellen, vérre megy!

És amikor, majd Magyarországon is előszedik a bécsi Szent István dóm előtt örömünnepet ülő szélsőséges iszlamisták a bozótvágót, berúgják az ajtókat, legyilkolnak férfit, nőt, gyermeket, akkor nem kérdezik meg, hogy ki milyen pártot támogat és milyen vallású. Ezt a veszélyt azonban jobb, ha felfogja minden ellenzéki, magát politikusnak tartó, elmebeteg hazaáruló, a fizetés, a tiszteletdíj és a hazaárulásért kapott Soros-féle apanázs ellenére… Mert bizony, kihűlve, vérben ázva és megmerevedve, nem lehet a júdáspénzt sem elkölteni!

Ez is érdekelheti:  Von der Leyen óriási bukta előtt áll

Most Orbán Viktorra kell figyelni, és be kell fejezni a fizetett villongást, ha élni akarunk. Aki pedig ezt nem érti, és nem látja, azt szigorúan rá kell kényszeríteni, hogy megértse és meglássa a lényeget! Ez nem két sémita nép háborúja… ez egészen más! Így, aki mostantól ellenkezik, az nem csupán a saját hülyeségét villogtatja jó pénzért a parlamenti patkóban, hanem emberek millióinak – sajátját is beleértve – az életével játszik. Ezt pedig, jobb megakadályozni, mint hullahegyeken tartott bírósági tárgyaláson megtorolni! A rend fontosságát viszont és a rendcsinálás eszközeit a kormánynak is fel kell fognia, elő kell készítenie – végre!

Jelzem, hogy Magyarország lakossága főként keresztényekből és zsidókból áll… így, kilencmillió magyar élete foroghat kockán Izrael megtámadása óta, ha e támadást főpróbaként értékeljük. És miért ne értékelnénk annak, amikor a migránsok egész Európában készen állnak a támadásra, mert azt hiszik, hogy ez vallási kötelességük. Nem fogják fel a valóságot. Tehát, a „főpróba szellemisége” látszik körvonalazódni az önfeledt nyugat-európai ünneplésből is… már csak a parancs ra várnak!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció / Kép forrása: TEV

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Stoffán György: Támadás a zsidók ellen, avagy miért kéne nekünk kiállni Izrael mellett?

 1. Hm.
  Már régóta figyelem és látom, hogy a szerb határon hozzánk betörni akaró fiatal férfiak mind katonakorú fiatal emberek. Többször felmerült bennem a kérdés, ezek ugyan mitől lennének menekültek, mikor egyre inkább egy leendő hadsereg személyi állományának tűnik mint menekülteknek.
  Ha ránézek ugyanerre az európai „menekült áradatra”, – akik szintén fiatal hadra fogható férfiak – akkor ugyanez merül föl bennem. Ha ezek úgymond spontán összeverődnek, bármikor leszerelhetnek rendőri kapitányságokat, vagy épp szarul őrizett – vagy még úgysem – kisebb laktanyákat, kaszárnyákat, hiszen ezt láttuk most Izraelben. Akkor mi lesz velünk Európával, benne pedig Magyarországgal? Mikor fiatalkoromban besoroztak a Magyar Néphadseregbe, akkor 125 ezer fős volt a néphadsereg létszáma, nehéz fegyverzettel, komoly légierővel és hivatásos létszámmal. Plusz még ott volt a sok 10 ezer fős létszámú Határőrség fegyveres testülete, hogy már az agyonszidott Munkásőrségről ne is beszéljünk.
  Most viszont az egyetlen nagyobb létszámú fegyveres testület a Rendőrség, aminek jó ha van pár db. régebbi deszantos AMD típusú un. géppisztolya, mert inkább csak sima PA, vagy jobb esetben(halvány eset) egy Parabellum oldalfegyverrel rendelkeznek. Az un. mostani Honvédségről meg nem is érdemes beszélnünk, mert most már csak töredéke a szociban meglévő létszámnak.
  Véleményem szerint qrva gyorsan tenni kéne ez ellen a mostani politikai vezetésnek, mert ha nem, akkor úgy járunk mint az örményi Hegyi-karabah lakói, kik százezrével menekülnek az azeriak elől.
  Ugye senki nem szeretné ha így járnánk?
  „Pestiesen” szólva, semmit(sz.rt) sem ér a hideg szél nélkül.
  Ugye nem szeretnénk Budavár sorsára jutni?
  Remélem megjön a kormány (néha nagyon elment) esze.🤔

  1. A hadsereg valóban harmatos de gyakorlatilag a nulláról kell felépíteni. (El Kúró idején elkótyavetyéltek mindent és pár száz főre csökkent a hadra fogható állomány.) Innen szép győzni, jelenleg fegyvergyárak épülnek és toborzás is folyik, reménykedjünk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük