KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György : „Náculó” brüsszeli idiotizmus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A háború közeledte és a választási kampány együtt végre megrajzolja azokat a politikai határvonalakat, amelyek mentén világos képet kapunk arról, hogy milyen is a hazai politikai paletta. Ki, kivel van, hova húz, kitől kapja az apanázst és mi a fontos egy-egy pártalakulatnak. Egy dolgot már most biztosra vehetünk: a kis pártocskák, és a teljes ellenzék ugyanabba az irányba halad, ugyanazon parancsokat hajtja végre, mint az Unió. Semmi más nem számít, csak a pénz, a hatalom és a külföldi parancsok jól fizetett végrehajtása.

Szemben a kormány logikus és a nemzeti érdekeket védő intézkedéseivel, az ellenzék és a választásra alakult kis pártok, a parlamenti bársonyszékek után epekednek és ez a vágy a hazaárulás és a nemzetvesztés mocsarába hajtja őket úgy, hogy elvesztették józan ítélőképességüket, és nem mérik fel, hogy a háború nem pártállás szerint válogatja, hogy kit pusztít el.

Ezeket a magyarellenes, önző és kapzsi, gyűlölködő konglomerátumokat támogatja a beteg nyugati szellemiség, amely sokszor összekeveri Magyarországot és Szerbiát, Romániát és Bulgáriát… ugyanis arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább földrajzi ismereteiket bővítsék. A nyugati politikusok minden területen tapasztalható tudatlansága arra enged következtetni, hogy csak és kifejezetten parancsot hajtanak végre, önálló gondolatok nélkül. Ezt bizonyítja az az ostoba és logikátlan törekvés, amelyet az oroszok elleni szankcióknak neveznek, de amelyek elsősorban a nyugati társadalmakat sújtják.

Hasonló káosz uralkodik a nyugati politikusok parancsvégrehajtásra idomított fejében a jog, az emberiesség és a háború tekintetében. Hiszen a jogot politikai végrehajtó szereppé alacsonyították, s ezért ítélkezik hazug adatok és információkra hivatkozva a nemzetközi bíróság és ezért van lehetősége többek között a tagállamok vezetőinek letartóztatására, felelősségre vonására egy olyan főügyész jóváhagyásával, akit saját hazájában bűncselekményekkel vádolnak.

Az emberiesség sem jelent ma már semmit, hiszen amíg Oroszországot elítéli az Unió, addig nem vesz tudomást a sok éve tartó népirtásról, amelyet Ukrajna az ott élő oroszok ellen követett el. Hasonlóképpen nem látja, illetve nem akarja látni a szocializmust és a nácizmust egyaránt pártoló Unió, hogy a fasiszta ukrán szabadcsapatok, horogkeresztes zászlókkal, embertelen kegyetlenséggel vesznek és vettek részt az orosz lakosság kiirtásában és a mostani háborúban is, amelynek során az ukrán lakosságot sem kímélik, a kormányfő utasításainak megfelelően. Annak a kormányfőnek az utasításait tartják be, aki náci jelképes pólóban kéri Izrael támogatását… Kijev hazánkat is támadja, azzal vádolva a kormányt – minden bizonnyal szintén Nyugati parancsra –, hogy oroszpártiságával hátba támadta Ukrajnát. Tehát, Ukrajna egy NATO tagállamot igyekszik háborúba sodorni vagy ellenséggé tenni, mert félti azt a területet, amelyet nem Ukrajna, hanem az egykor volt Szovjetunió kapott meg 1947. február 10-én…

Ez is érdekelheti:  Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére

S amíg Ukrajna háborúzik, addig az uniós tagállamokban is érzékelhető a nácizmus megjelenése. Ez sajnos hazánkban, a baloldali ellenzék köreiben is tapasztalható olyannyira, hogy még maga a baloldali elkötelezettségű Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége sem vesz tudomást a náci, nyilas megnyilvánulásokról. Nem tiltakozik, nem tesz feljelentést… pedig a baloldal immár harcostárssá „nemesítette” a nyilas kispártokat. A Mi Hazánk karlendítős elnöke is inkább ezzel, a hatalomért még a nyilas eszméket is vállaló baloldallal szeretne együttműködni, ahogyan arról Tóth László pártelnök a 24.hu-nak nyilatkozott. Ugyanakkor, ezek a baloldali újfasiszták jelentgetik és jelentgették Magyarországot az Uniós, erősen náculó vezetőknél, többek között antiszemitizmus miatt. A nemzetközi skizofrénia, a világháborút éltető és elősegítő magatartás persze, nem saját gondolat, hanem szintén amerikai irányból érkező parancsteljesítés. 

Jól látta mindezt a kínai államfő, amikor felszólította az Uniót, hogy igyekezzenek végre elszakadni Amerikától. Attól az Amerikától, amelynek korábbi elnökei és maga a mai elnök is véres háborúk kirobbantói, emberek millióinak gyilkosai voltak az elmúlt évtizedekben. Ezt épp úgy nem hallották meg az Unió vezetői, mint Putyin immár nem először hangoztatott figyelmeztetését, miszerint ne avatkozzon sem az Unió, sem a NATO abba a háborúba, amely az orosz nép védelme okán robbant ki amiatt, hogy sem az Unió, sem az ENSZ, sem más nemzetközi szervezet nem volt képes megakadályozni egy nyolc éve tartó népirtást, és eltűrte a horogkeresztes egységek gyilkos tevékenységét. Ma ott tartunk, hogy a németek örülnek(!) annak, miszerint ’45 óta először lőhetnek oroszokra… és ez azt bizonyítja, hogy ma is ugyanonnan kapja a világ a parancsokat, ahonnan Hitler és Sztálin kapta… Azonban a mai parancsok végrehajtása végzetes lesz.

Közben pedig, az is kiderül lassan, ami ennek a mostani háborúnak az egyik titkolt célkitűzése, és amely miatt magyarokkal szemben a világpolitika gyűlölete egyre nő. Háborúval és a magyar nemzeti kormány eltávolításával akarják megszerezni maguknak a Kárpát-medencét. Amit 1920-ban felosztottak, azt ismét egyben szeretnék látni, de nem magyar vezetéssel, és már most a sajátjuknak tekintik. Egyetlen akadály ebben a nemzeti kormány. Jó alkalomnak gondolják a háborút, a magyarországi választást, valamint az önvédelemre általuk képtelennek tartott magyarokat, és a pénzért mindenre képes magyarországi ellenzéket… Sátáni tervek sokasága sorakozik ellenünk, amit a kormányellenességgel, az Orbán-gyűlölettel nagyban segít az ellenzék és benne a Mi Hazánk önző és a nemzettel, az országgal mit sem törődő, baloldalivá süllyedt  retorikája… Ilyen helyzetben csak a „párt érdekeit nézni” aligha hazafias magatartás.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Dominus vobiscum! (II. rész)

A megvalósítás sikere azonban, korántsem egyértelmű. Az európai háború elkerülhetetlen, annak a kimenetelét senki nem tudhatja előre, bár sötét sejtéseink vannak. Magyarországnak tehát, állandóságra és logikus, nemzetvédő politikai és gazdasági magatartásra van szüksége ebben a helyzetben. A választás tétje a nemzet léte vagy nemléte.

Reményt az adhat, hogy hazánk a történelem során, Szent István ígérete szerint nem veszett el. S talán április 3-án sem vész el… mert egy meghatározó történelmi ténnyel egyetlen ellenségünk sincs tisztában. Ennek a dátuma pedig, 1038. augusztus 15-e…

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük