KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sosem volt még ennyire alacsony Biden elfogadottsága amióta hivatalban van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hivatali ideje alatti legalacsonyabb elfogadottságát mérték Joe Bidennek, mely felmérési adatokat az Egyesült Államok Queennipecki Egyeteme tette közzé.

A tanulmány szerint a válaszadók 53% -a nem támogatja a Fehér Ház vezetőjének ténykedését és csak 38% -uk helyesli az elnök tevékenységét. Az intézmény két héttel ezelőtt hasonló felmérést végzett. Ekkor Biden munkáját 42% támogatta és a válaszadók 50% -a negatív hozzáállást tanúsított. Az adatok az amerikai elnök népszerűségének csökkenését jelzik.

Az amerikaiak különösen elégedetlenek a Fehér Ház vezetőjének a bevándorlókkal és az ország déli határával kapcsolatos politikájával. A válaszadók mindössze 28% -a támogatta az elnök azon döntését, hogy kivonja csapatait Afganisztánból. 

Narodnie Novoszty

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Dobrev Klára több mint húsz éves szabálytalan szerződések megkötésével vádolja a köztársasági elnököt, reagált a Sándor-palota

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük