KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Závecz Research szerint a Fidesz nyer jövőre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A baloldali közvélemény-kutató szerint a Fidesz nyer jövőre – írja a Magyar Hírlap.

A Závecz Research kutatóintézetet legújabb felmérése szerint az ellenzéki előválasztás második fordulójának fő esélyese Dobrev Klára – függetlenül attól, hogy Karácsony Gergely, vagy Márki-Zay Péter, vagy mindkettőjük ellen kell megmérkőznie. A kutatás szerint a jövő tavaszi választás esélyese a Fidesz – olvasható az internetes oldalon.

A Závecz nem csak az ellenzéki szimpatizánsokat kérdezte arról, hogy kire szavaznának 2022-ben, ha a közös ellenzéki lista élén Dobrev Klára, Márki-Zay Péter vagy Karácsony Gergely állna.

Ha Dobrev vagy Karácsony a csúcsjelölt, mindkét esetben 47 százalék mondta a Fideszt, 39 százalék az ellenzéket. Márki-Zay esetében 45 százalékra csökkent a Fideszt támogatók aránya a válaszadóknál, és 40 százalékra növekedett az ellenzékieké, illetve a bizonytalanok aránya is emelkedett egy százalékkal.

Tegyük azért hozzá, hogy 2019-ben, amikor a legutóbbi helyhatósági választások voltak, a budapesti főpolgármesteri székért folyó küzdelemben Tarlós István győzelmét jósolták a közvéleménykutatók, aminek meg is lett a böjtje, hiszen az akkori polgármester hívei közül bizony nagyon sokan kényelmesen a hátra dőltek a karosszékükben és nemes egyszerűséggel fütyültek a szavazásra. Ennek a levét issza most Budapest, mivel az akkor otthon maradók előnybe hozták a sok végtelenül buta és nemzetellenes lumpenprolikádárnépe szavazót.

Ugye nem akarjuk, hogy ez HAZÁNKKAL megtörténjen?

Kiemelt kép: Pesti Srácok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: