KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ruszofóbia – Ukrán atombomba, biológiai fegyver és náci fajgyűlület

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mottó: „Ez itt az én hazám!” (Máté Péter)

Amerika haldoklik. Elnöke egy trotty. De ki az agresszor egy proxi-háborúban? Aki kihelyezi, vagy aki vívja? Béke? Soha nem lesz. Amerika érdekeiért öli egymást két szláv testvérnép a történelmi Oroszország szent földjén. Élesben hadgyakorlatoznak. 100 év alatt harmadszorra sikerült egymásra ugrasztani Nyugat-Európát és az Orosz Birodalmat.

Európa, benne vezetője Németország és Oroszország örök demográfiai télben él: mindkét nép a kihalás felé menetel díszlépésben. Az I. és a II. világháború, meg az abortusz olyan emberveszteséggel járt, ami behozhatatlan. Szibéria lakatlan, de besárgul. Németországból Soros Germanisztánt csinál. A Trianon előtti Magyarországon a termékenységi ráta 3,0-4,5 között volt, ma 1,56, tehát exponenciális ütemben demokratikusan fogyunk. 33 év rendszerváltás és máris 1,5 millió magyarral kevesebb lett. A rendszerváltás népirtás volt?

Ukrajna csak egy epizód. Európa és Amerika kiáll a náci Ukrajna mellett. Szégyen, de mi is, noha Ukrajna ~11 ezer km2 magyar területet bitorol. Ha imádkozunk, már nem sokáig.

Az országalapító Kucsma elnök tudta ezt és 1991-ben felajánlotta Antall Józsefnek Kárpátalját. Erre Antall titokban, a Parlamentet megkerülve alapszerződésben lemondott a kárpátaljai magyarokról és ruszinokról. A gyengeség agresszívvá teszi a ragadozót!

A mai ukrán vezetés minden jel szerint Magyarországot katonai lerohanással fenyegette. A bájos ukrán nagykövetnő sistergő magyargyűlölete a „csak a sírotokban lesz stratégiai nyugalmatok!” kiszólásából vált nyilvánvalóvá. Ukrajna az ellenségünk. A ruszin nép az ukránok szerint nem létezik és minket fizikailag ki akarnak irtani. Ukrajna kutyául bánt nemzetiségeivel, a lengyelekkel, zsidókkal, oroszokkal, románokkal. Nem is tudtuk, hogy mitől menekített meg minket az agresszornak bélyegzett „Putyin cár”, aki I. Nagy Péter cár méltó utódja: lecsapott az a mai ukrán sztrelecekre.

Ukrajna 1994-ben a „Budapesti memorandumban” csatlakozott az Atomsorompó Egyezményhez az államisága fejében, amelyet Nagy Britannia, az USA és Oroszország garantált. Ezt az egyezményt minden jel szerint a Zelenszkij vezetés megszegve atombombát fabrikált. Dr. Aszódi Attila atomfizikus kételkedik ebben. Amerika a Fort Detrick támaszpontjáról kihelyezte a Kovid – 19 –es vírus kifejlesztését Wuhanba. A kis gömböc kiszabadult és bekapta a világot. Ugyanez történt Ukrajnában: az USA a Majdan puccs utáni ukrán gyarmatába tette át biológiai fegyver kísérleteit. Maga a kutatás veszélyes. A démon kiszabadulhat a kémcsőből! Ezért az USA demokrácia exporttal együtt kihelyezte biológiai fegyverlaboratóriumait az ukránokhoz „ha megtetszett, hát hadd vigyék” alapon. Az Ukrajnába kihelyezett biológiai fegyver-fejlesztő laborokat az USA mellett a WHO és az EU finanszírozta és szerelte fel, közösen. Nuland asszony, a majdan csillaga szerint „a Pentagon nem tart fenn laborokat Ukrajnában.”, de „Amerika mindent meg fog tenni azért, hogy az oroszok ezeket a laborokat ne tudják elfoglalni.”  Talán az ukrán náci Azov légió kezében jobb lenne egy – egy lépfene minta? Kb. 30 biológiai labor van elszórva Ukrajnában Moszkvától 200km-re… A magyar–ukrán határon át menekülők kutyájukat, cicájukat és tengeri malacaikat szorongatják. Ezek a kisállatok az utolsó kapcsolat otthonukkal. Ukrajnában alig oltanak veszettség ellen. Ha az állategészségügy ilyen káosz, miből áll egy kis antraxot venni a laborokból?

Igor Kirillov, az orosz hadvezetés sugárzás-, vegyi- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka szerint „egy lvivi biolaboratóriumban pestis, lépfene és brucellózis kórokozóival, egy harkivi és egy poltavai laboratóriumban pedig diftéria, szalmonellózis és vérhas kórokozóival kísérletezett az ukrán kormány.” – írta a Blikk. A váratlan és gyors orosz támadás miatt nem mindenütt sikerült eltakarítani a 30 ukrán hadi – laborból a nyomokat. Ez gáz. persze az USA és az ukrán vezetés tagad. Összeesküvés-elméletről fecsegnek. Az USA-é a média világhatalom.. A tech – cégek blokkolják az oroszokat, az RT tv letiltva.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Holokauszt-megemlékezésem 2024…
A Kreml szerint veszélyes biológiai fegyvereik vannak az ukránoknak – Meg is mutatták, szerintük pontosan hol – Forrás: Séra tamás, BLIKK, 2022. márc 11. Végh Attila)

A Kreml szerint veszélyes biológiai fegyvereik vannak az ukránoknak – Meg is mutatták, szerintük pontosan hol – Forrás: Séra tamás, BLIKK, 2022. márc 11.  Végh Attila)

Miért is végezte ki az USA Szaddam Husszein iraki elnököt? Titkos ukrán laborokban kísérleti céllal „raktározott”, remek amerikai fejlesztésű biológia fegyverek veszélyéről nem csak beszél a Kreml. Az orosz hírszerzés bizonyítékokat talált. Mi van akkor, ha a 2022. március 11-én éjjel Zágráb belvárosában becsapódó, hazánk fölött 40 percig áthúzó ukrán TU-141-es (1982-ben gyártották!) drón fedélzetén biológiai fegyvert hordoz? Lássuk csak, mitől volt olyan nagy a szája a németországi és magyarországi ukrán nagykövetnek! Lássuk, mit szántak nekünk az ukránok, cserébe azért, hogy itt Budapesten gyógyítottuk a Honvédban az ukrán katonákat! A háttérhatalom keresi a korona vírushoz hasonló biológiai fegyvert, amivel lefogyasztható az emberiség létszáma. Biztató eredményekkel kecsegtet például a kanyaró, a diftéria, a vérhas harci változata. De már Sztálingrádnál bevetették a szovjetek az azóta tovább fejlesztett nyúlláz fegyvert. A tularémiával beoltott patkányokat küldtek rá a támadó németekre. De közkedvelt a pestis és a biológiai fegyverek királya az antrax, azaz a lépfene. Háborús uszító magyar ellenzék nincsen, csak egy magyar nemzetet megtagadó idegen erő. MZP, Juhász Ferenc volt kommunista hadügyminiszter, Fekete–Győr fegyvereket szállítana az ukrán náciknak. MZP honvédeket is feláldozna az ukrán fasisztákért, akik Sztepan Andrijovics Bandera (1909-1959), ukránulСтепан Андрійович Бандера köpenyéből bújtak ki. Bandera a második világháború alatt vezette az Ukrán Felkelő Hadsereget, amely a náci Németország oldalán harcolt a Szovjetunió ellen. Bandera 1941. június 30-án kiáltotta ki az első ukrán államot Lvovban (Lemberg). ami a német megszállás alatt álló Lengyelországhoz tartozott. Hitler nem exportálta a nácizmust, mint ma az USA a liberál-fasizmust, mert nem tűrt meg mást: az ukrán szolganépnek számított, ezért Banderát és társait koncentrációs táborba csukta. Az ukrán nácik idolját végül a KGB mérgezte meg Münchenben. Nem véletlen az sem, hogy az oroszok már az első napokban elfoglalták az ukrajnai atomerőműveket. Útba esett. A kelekótya táncos – komikus ukrán elnök elkottyantotta, hogy atombombát épít. Ahhoz pedig plutóniumot kell kinyerni az atomerőművekből. Mi igaz, mi nem, ki tudja? De hogy isteni szerencsénk volt az orosz invázióval, az biztos. Megmenekültünk. Ukrajna megszegte az ukrán – magyar alapszerződést, tehát az érvénytelen. De nem tartotta be a Minszk II. megállapodást sem. Zelenszkijt ugyanis megfenyegették a 30 ezer főre tehető ukrán náci különítmények, hogy rágyújtják a Radát, az ukrán parlamentet, ha kiírja a népszavazást az autonómiáról Luhanszk és Donyeck megyében.

Az agressziót az USA 2014–ben követte el a Majden téri puccsal. Dr. Tóth Norbert (Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára) nemzetközi jogász szerint az ENSZ alapokmányában foglaltak sérültek az orosz támadással. De az erőszak tilalma például sérült Afganisztánban 2001-2021), Irakban (2003), Líbiában (2011), Szíriában (2017) és Szerbiában (1992-95), ahol az agresszor az USA volt. A 2017-es sajráti rakétatámadás 2017. április 7-én hajnalban történt, amikor az USA 59 Tomahawk robotrepülőgépet lőtt ki a Földközi-tengerről Szíriába, no és szankcionáltuk? Aki az olajáért nem dollárt, hanem aranyat kért, arra lesújtottak a yankeek. Izrael megelőző csapást mért Egyiptomra, meg az irakiak atomerőművére. Tehát az ENSZ alapokmánya az elsődleges dokumentum, ami szerint az önrendelkezés sérült. Ugyanis az amerikai világrendben a nemzetközi vitákat békésen kell rendezni: így miután az ukrán hadsereg és az ukrán náci terrorlegények puha célpontnak nézték a luhanszki és donyecki oroszokat és 14 ezer orosz polgári lakost lemészároltak, meg kellet volna kérdeznie az oroszoknak békésen az ukrán külügyminisztert, nem kérne-e egy vodkát? Járdánházán, Borsodnádasd és Ózd között van egy donyeckiek által alapított porkohászati üzem. Különleges keménységű alkatrészeket gyártanak. Azért költöztek ide, mert az eredeti gyárukat az ukránok szétlőtték. A laborban a mérnökeik árnyékként fölkenődtek a laborjuk falára. A Donbasz önrendelkezése a nemzetközi jogba ütközik, mert Ukrajnának van önrendelkezése, a nemzeti kissebségeknek nincs. A székelyeknek sincs. Akkor Koszovónak miért van? Koszovó szerb – albán vegyes lakosságú volt. Rigómező ősi szerb föld, a szerbek bölcsője, ahogy a Dél-vidék ősi magyar föld. Akkor miért lett albán kábítószer elosztó enkláve amerikai parancsra Rigómezőből? A nemzetközi jog az oroszbarát szerbekre nem vonatkozik? Az USA egy új országot gründolhat Európában?

Ez is érdekelheti:  Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra (videó)

Ha a nemzetközi jog sérül, jönnek a szankciók, amit „ellenintézkedésnek” hívnak. A ukránokon kívül az egész nemzetközi közösség sértetti pozícióba került a nemzetközi jog szerint, mert az erőszak tilalma fontos alapelv. Az ellenintézkedések az EU részéről maga is jogsértés. De a nemzetközi jogban vannak jogellenességet kizáró körülmények. Németország az EU motorja, az olaj 35%-át, a gáz 50%-át és a szén 55%-át az oroszoktól veszi, tehát kitett. A EU szankciói visszavágnak rá. A nemzetközi büntetőjogba, a legszigorúbb jogágba tartoznak a háborús bűncselekmények, az emberiesség elleni bűncselekmények, a népirtás. Ezek a legsúlyosabb bűnök, kivéve, ha azt az amerikaiak az ukránok nyakába ültetett bábkormánya követi el. 2014. május 2-án Ogyesszában, a Szakszervezetek Székháza előtti téren álltak az orosz 20 milliós kisebbség sátrai. Aláírást gyűjtöttek az orosz fiatalok. Ukrajna szövetségi állammá való átalakításáról és az orosz nyelv államnyelvvé nyilvánításáról szóló népszavazás kiírásáért gyűltek az aláírások. RIA hírügynökség szerint, a kijevi Majdan–kormány tudtával ujjászervezték a „Kelet” és „Vihar” nevű ukrán különleges György–szalagos egységeket fiatal ukrán soviniszta provokátorokból. Ezeknek az ukrán náciknak Odesszában és Dnyepropetrovszkban volt az állomáshelyük. Az álarcos, álig felfegyverzett ukrán nácik először csak demokratikusan felgyújtották az oroszok sátrait. Ezért az orosz fiatalok bemenekültek a szakszervezeti székházba. A provokátorok először ideggáz gránátokat, majd nevetgélve Molotov koktélokat hajigáltak az épületbe, ami fölgyulladt. Az orosz fiatalok az emeleti ablakokból kiugrálva menekültek volna a lángok elől, de halálra zúzták magukat, vagy lelőtték őket Nuland asszony kreatúrái, az „ukrán majdan–demokraták”. Akik a hátsó kapun próbálkoztak, azokat vascsővel verték agyon az EU által támogatott nácik. 48 orosz fiatal halt kínhalált. A ukrán terroristák lincselésének előzménye az volt, hogy Oroszország az ENSZ BT-hez fordult, mert az ukrán kormányhadsereg támadást indított nehézfegyverekkel a Donbasz orosz őslakosai ellen. Porosenko próbálta menteni a menthetetlent: orosz ügynökökre fogta az ogyesszai tömeggyilkosságot. Az ukrán kormány parancsára az ogyessszai rendőrség tétlenül nézte az oroszok legyilkolását: példát statuáltak!

Ez is érdekelheti:  A Peti-jelenség pozitív oldala - Köszönjük Peti!

Másnap Catherine Ashton, az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője egyenlőség jelet tett gyilkos és áldozat közé: „Az Európai Unió sürgeti, hogy mindenki tanúsítsa a lehető legnagyobb önmérsékletet és ne használja fel ezt a tragédiát további gyűlöletszításra, megosztásra és erőszakra.” Az ukrán kormány kénytelen volt így kivizsgálni a pogromot és a bíróságra került 2015-re az orosz-irtás ügy. Ukrán nácik többször is megzavarták az odesszai bírósági tárgyalásokat. A Jobb Szektor és az úgynevezett Majdan Önvédelmi Erőinek tagjai betörtek a bíróság épületébe, rátámadtak a vádlottakra és a 48 áldozat hozzátartozóira, ügyvédjeire. 2015 áprilisában  Ukrajna főügyészének első helyettese szerint 2014. május 2-án az ukrán keretlegények nem szándékosan gyújtották rá a Szakszervezetek Házát az orosz fiatalokra. „Hozzák nyilvánosságra a halál okáról szóló kórbonctani jelentéseket!” – kérték a szülők, de az odesszai bíróság ezt megtagadta (forrás: Alfahír, 2015. május 2. Egy éve zajlott le az odesszai lincselés). A fenti példát azért részleteztük, mert az oroszok nem felejtenek. Lehet velük szórakozni, szankciózni, lehet egy ideig Putyint leagresszorozni, de aztán jön a kijózanító makarenkói – pofon.

Úgy néz ki, minden közösségi médiafelületéről eltüntette a nemzetiszocializmussal összefüggésbe hozható alakulatjelzőjét az ukrán nemzeti gárda Azov zászlóaljként emlegetett különleges műveleti egysége.(Forrás : Portolio.hu 2022. március 11.)

Úgy néz ki, minden közösségi médiafelületéről eltüntette a nemzetiszocializmussal összefüggésbe hozható alakulatjelzőjét az ukrán nemzeti gárda Azov zászlóaljként emlegetett különleges műveleti egysége. (Forrás : Portolio.hu 2022. március 11.)

Pityin „komáját”, Viktor Medvedcsukot Zelenszkij főügyésze, Irina Venegyiktova megvádolta, majd a bíróság házi-őrizetre ítélte. A főbűne az volt, hogy nem adta le előre a „jutalékot”. Medvedcsuk gazdag üzletember, úgyhogy megszökhetett az ellenzéki „Platform az Életért párt vezére. A 2021. év májusa óta őrizetben lévő üzletember ellen „hazaárulás” és az „ukrán gazdaság érdekeinek aláásása” a vád. Az ogyesszai oroszellenes tömeggyilkossági ügy bírósági elsikálása, a gyilkosok büntetlensége bizonyítja, hogy Ukrajnában nincs független bíróság. Tehát a jogállamiságra olyannyira pedánsan ügyelő EU a faji, vallási és nemzetiségi alapon diszkrimináló Ukrajnát támogatja. Még a Krím Oroszországhoz csatolása előtt – a vádirat szerint – Medvedcsuk koncessziót kapott a krími Fedoszíjától 75km-re a tengerben, a kontinentális talapzaton lévő kőolaj és gázmező kutatására és kitermelésére. Az eddig ismert nyersolaj és gázvagyon becsült értéke 1,36 milliárd dollár. (Forrás Világgazdaság, 2022. 03. 27,, Megszökött az őrizetből Putyin komája) Az üzletember „bűne” az volt, hogy a Krím orosz fennhatósága alatt is folytatta a kitermelés előkészítését, a tengeri platform építését.

Csak gratulálhatunk Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrnak a válságkezelésért, de szorgalmaznunk kell, hogy mondja fel az EU minden EU szankciójában való részvételünket, mert az káros. Elvárjuk továbbá azt, hogy a nemzetközi fórumokon adjon hangot annak, hogy mi magyarok elítéljük a kollektív büntetés minden formáját, beleértve a ruszofóbiát, az orosz sporttársaink méltánytalan eltiltását és az orosz művészek faji megkülönböztetését, diszkriminálását. Ezzel mutassunk példát a világnak emberségből és jó erkölcsből!

vitéz
báró Jánossy Péter Sámuel Ybl-díjas építészmérnök, műszaki geopolitikai elemző

Kiemelt kép: depositphotos.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Orosz tábornok: Moszkva birtokába jutott Hunter Biden levelezése az ukrajnai biolaborokról

Tucker Carlson: Nuland megerősítette, hogy igaz, amit az oroszok állítanak az Ukrajnában működő amerikai biolaboratóriumokról

Ukrán fenyegetőzések Magyarország ellen – Kijevben azt állítják, hogy egy hét alatt képesek elfoglalni Budapestet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük