KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Russia Today főszerkesztője: Ez nem ISIS támadás volt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ukrajna és a Nyugat hamis zászlós műveletekhez folyamodott, hogy mindenkit meggyőzzön arról, hogy a Moszkva melletti Crocus City Hall koncertteremben elkövetett terrortámadás mögött az ISIS áll – mondta Margarita Simonyan, a Szputnyik anyamédiacsoport, Russia Today főszerkesztője.

A médiacsoport vezetője hangsúlyozta, hogy az elkövetők nevét és arcát már ismerik a hatóságok, a terroristák pedig mindent elárultak a kihallgatás során.

„Azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy az amerikai média miért állítja egybehangzóan, hogy az ISIS volt az” – mondta.

Simonyan kifejtette, hogy az elkövetőket úgy választották ki a támadás végrehajtására, hogy a Nyugat meggyőzze a nemzetközi közösséget arról, hogy az ISIS áll a támadás mögött.

„Alapvető cselszövés. Egy vasúti sorompókezelő szintje” – tette hozzá.” Ennek semmi köze az ISIS-hez. Az ukránokhoz van köze.”

Hozzátette, hogy a nyugati média által tanúsított lelkesedés, amikor még a letartóztatások előtt megpróbáltak mindenkit meggyőzni arról, hogy az ISIS a felelős, teljesen leleplezte őket.

„Ez nem az ISIS. Ez több más, szintén széles körben ismert rövidítésű szervezet jól összehangolt csapata” – zárta Simonyan, aki valószínűleg a CIA-ra gondolt.

FSZB: A CIA-nak „sok bázisa” van Ukrajnában

Ez is érdekelheti:  Ukrán hírszerző szolgálat: "Oroszokat ölünk a világ minden táján"

A lövöldözés péntek este történt a Moszkva külvárosában lévő Crocus City Hall koncertteremben, amelyet hatalmas tűzvész követett, és legalább 143 halálos áldozatot követelt.

A támadást követő órákban a nyugati média ragaszkodott ahhoz, hogy az ISIS radikális dzsihadista szervezet áll a támadás mögött, miközben ukrán tisztviselők is azt állították, hogy semmi közük a tragédiához.

Az ukrán határhoz közeli oroszországi Brjanszk régióban azonban gyanúsítottakat vettek őrizetbe, akiknek – a bűnüldöző szervek adatai szerint – a határ túloldalán volt egy bázisuk.

Ráadásul – bár Kijev sietett tagadni, hogy köze lenne a lövöldözéshez – az ukrán titkosszolgálatok hosszú múltra tekintenek vissza az orosz területen elkövetett terrortámadásokban, a belgorodi régiót ért bombázásoktól kezdve Daria Dugina politológus és Vlagyimir Tatarszkij újságíró meggyilkolásáig.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Margarita Simonyan, a Sputnik médiacsoporthoz tartozó, Russia Today (Rossiya Segodnya) főszerkesztője

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Russia Today főszerkesztője: Ez nem ISIS támadás volt

  1. Jogos észre vétel nem is az ISIS- volt ! Van elképzelésem ki lehetett !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük