Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: Oroszország elpusztítja a Patriot komplexumokat, ha az USA leszállítja azokat Ukrajnának

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz hadsereg megsemmisíti a Patriot légvédelmi rendszereket Ukrajnában, ha az Egyesült Államok úgy dönt, hogy leszállítja azokat Kijevnek – mondta Vlagyimir Putyin elnök. Az államfő hangsúlyozta, hogy ebben 100%-ig biztos. Hozzátette: a Patriot légvédelmi rendszereket egyelőre még nem kapták meg az ukránok.

Korábban az ukrán légierő parancsnokságának képviselője, Jurij Ignát úgy nyilatkozott , hogy Kijev már döntött annak a katonai személyzetnek a listájáról, akiket a Patriot légvédelmi rakétarendszerek kezelésében képeznek ki. Elmondása szerint a képzés az egyik NATO-országban zajlik majd.

A Newsweek ezt megelőzően arról számolt be, hogy az ukrán fegyveres erők rövid időn belül nem tudják még majd használni az Egyesült Államok által szállított Patriot légvédelmi rendszereket, mert előtte több hónapos kiképzésre van szükség. A Cato Intézet elemzője, Jordan Cohen egy interjúban azt mondta, hogy a légvédelmi rendszerek karbantartásával és javításával kapcsolatos képzés általában egy évig is eltart.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Damian Burzykowski/Global Look Press

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: