Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az kínai-orosz kapcsolatok sziklaszilárdak – mondta a kínai külügyminiszter

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kínai-orosz kapcsolatok sziklaszilárdak, és nem változnak az instabil nemzetközi helyzet hatására sem – mondta Vang Ji kínai külügyminiszter vasárnap egy, a kínai diplomáciának szentelt szimpóziumon.

“A Kína és Oroszország között fenntartott kapcsolatok sziklaszilárdak, mint egy monolit. Nem érzékenyek a beavatkozásra és a provokációkra, a dolgok állásában bekövetkező nagyobb változások nem ártanak nekik” – mondta a miniszter.

A Peking és Moszkva közötti együttműködés nem antagonisztikus, és nem irányul harmadik fél ellen – jegyezte meg Vang Ji.

“Kína és Oroszország határozottan kiáll a hegemónia és az új hidegháború ellen” – tette hozzá.

Mindkét ország proaktívan támogatja a kétoldalú együttműködést, amely a kölcsönös stratégiai érdekekre irányul és a kölcsönös bizalomra támaszkodik – jegyezte meg a miniszter.

A Kína és Oroszország közötti kereskedelmi forgalom az évi 200 milliárd dolláros szintre emelkedik – mondta. A Kína és Oroszország közötti kölcsönös kereskedelemben a nemzeti valutában történő elszámolások bővülnek – tette hozzá Vang Ji, aki kiemelte a közös erőfeszítésekkel megvalósított nagyszabású kétoldalú projektek jelentőségét.

Orosz Hírek

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: