KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: „Igazam volt Bidenről, jobb lenne, ha hivatalában maradna”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök legutóbbi sértő megjegyzései azt bizonyítják, hogy Oroszország számára jobb lenne, ha hivatalában maradna – jelentette ki csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Biden szerdán egy kaliforniai adománygyűjtő rendezvényen beszélve “őrült gazembernek” nevezte Putyint. Pavel Zarubin orosz újságíró megkérte az orosz elnököt, hogy kommentálja ezt.

“Amikor megkérdezte, hogy kit preferálunk a következő amerikai elnök személyében, azt mondtam, hogy bármelyikkel együtt dolgoznánk, de számunkra, Oroszország számára Biden jobb” – válaszolta Putyin.

“Abból ítélve, amit mondott, teljesen igazam volt”.

“Ez a megfelelő reakció arra, amit mondtam” – folytatta Putyin. “Nem mintha azt mondhatta volna: ‘Jó munkát, Vologya, köszönöm a segítő kezet’. Értjük, mi folyik ott, a belpolitikát illetően”.

Biden sértő megjegyzései “azt jelentik, hogy igazam volt” – mondta Putyin. Azzal kapcsolatban, hogy kit látna szívesen Moszkva a Fehér Házban, hozzátette:

“Ismét elmondhatom: Bident”.

A Zarubinnak adott múlt heti interjújában Putyin Bident “tapasztaltabb és kiszámíthatóbb embernek… a régi típusú politikusnak” nevezte, és elhárította az amerikai elnök sokat emlegetett nyilvánvaló demenciájáról szóló állításokat.

Putyin az oroszországi Tatár Köztársaságba látogatott. Zarubin azután ért vele utol, hogy az orosz elnök egy Tu-160M stratégiai bombázó repülőgéppel ment egy körre.

Korábban a nap folyamán Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője “szégyenletesnek” ítélte Biden megjegyzéseit, és azt mondta, hogy “nagy szégyent” hozott az Egyesült Államokra.

A 2016-os amerikai elnökválasztás előtt Putyin megdicsérte Donald Trump republikánus jelöltet, aki azzal kampányolt, hogy “jól kijön” Oroszországgal. Miután Trump legyőzte jelöltjüket, Hillary Clintont, a demokraták összeesküvés-elméletet találtak ki a választásokba való “orosz beavatkozásról”, és “Kreml-kapcsolatokkal” vádolták Trumpot, mindkettőt arra használva, hogy szabotálják Trump elnökségét.

Az orosz elnök nemrég úgy kommentálta a 2020-as amerikai választást – amelyet hivatalosan Biden nyert meg a valaha volt legtöbb szavazattal -, hogy azt legitimitását tekintve megkérdőjelezhetőnek minősítette.

Ez is érdekelheti:  A DatAdat által pénzelt cég segíthette Magyar Péter rendezvényét

A Biden-féle Fehér Ház máris elítélte, hogy Putyin “támogatja” a főparancsnokukat, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője, John Kirby pedig ragaszkodott ahhoz, hogy Oroszországnak “egyszerűen ki kellene maradnia a választásainkból”.

Orosz Hírek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Putyin: „Igazam volt Bidenről, jobb lenne, ha hivatalában maradna”

  1. Putyin ravasz, az amerikai választók többsége pedig, hogy egy klasszikustól idézzem az ottani mondást: sötétben tartott, trágyával etetett gomba. Ha Trumpot mond, kezdődik a cirkusz, hogy ő lepaktált az oroszokkal. Így meg, amilyen hülyék, el is hiszik amit a démonizált Putyin mond, és azzal, hogy dicséri Bident, eltántorít tőle ingadozókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük