ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország betiltja a Google hirdetéseket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz állami médiaszabályozó hatóság törvénysértés miatt megtiltotta a Google-nak a hirdetések megjelenítését.

„A Google-on és annak forrásaiban a reklámok terjesztésének teljes betiltása annak köszönhető, hogy nem tartja be az orosz jogszabályokat” – közölte a Roszkomnadzor sajtóirodája.

Az ügynökség szerint a YouTube, a Google tulajdonában lévő videómegosztó platform nem volt hajlandó eltávolítani több mint 12 000 videót, amelyeken álhíreket terjesztettek Oroszország ukrajnai hadműveletéről.

„Emellett a YouTube nem küzd a szélsőséges szervezetek, például a Jobb Szektor és a nacionalista Azov Zászlóalj által terjesztett információk ellen” – tájékoztatott a Roszkomnadzor.

A Roszkomnadzor közel 60 olyan esetet is talált, amikor a videotárhely-platform diszkriminálta az orosz kormányt, az állami médiát, köz- és sportszervezeteket, valamint magánszemélyeket.

„Különösen a Russia Today, a Russia 24, a Sputnik, a Zvezda, az RBC, az NTV és sok más hírügynökség fiókjainak vagy tartalmának blokkolására derült fény” – számolt be a Roszkomnadzor.

A tilalom mind addig lesz érvényben, amíg a Google meg nem teszi a szükséges lépéseket az orosz törvények maradéktalan betartása érdekében a törvényi előírások szerint.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: Global Look Press / Jaap Arriens 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: