KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva vágyálomnak nevezte, hogy az ukránok lelőttek egy Kinzsal rakétát az amerikai Patriot rendszerrel

Az amerikai Patriot légvédelmi rakétarendszer nem tud lelőni egy orosz Kinzsal rakétát annak műszaki jellemzői miatt – mondta egy magas rangú védelmi minisztériumi forrás a RIA Novosztyinak.

“AZ A HELYZET, HOGY A KINZSAL RAKÉTA REPÜLÉSI SEBESSÉGE MEGHALADJA A NYUGAT ÁLTAL A KIJEVI REZSIMNEK SZÁLLÍTOTT LÉGVÉDELMI RAKÉTARENDSZEREK, KÖZTÜK A PATRIOT HARCI HATÁRAIT” – MAGYARÁZTA A FORRÁS.

Ráadásul, mint a forrás emlékeztetett, a Kinzsal a repülés végén rakétaelhárító manővert hajt végre, és szinte függőlegesen közelíti meg a célt, ami kizárja annak lehetőségét, hogy légvédelmi rakétarendszerek elfogják.

Álhíreknek nevezte azokat az állításokat, amelyek szerint a hiperszonikus rakétát lelőtték, és hangsúlyozta, hogy ez csak “vágyálom”.

Korábban a Pentagon sajtószolgálatának vezetője, Patrick Ryder egy tájékoztatón azt mondta, hogy Ukrajna állítólag lelőtt egy orosz Kinzsal rakétát az általa kapott Patriot rakétavédelmi rendszerrel.

Orosz Hírek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük