KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soros emberének nevezte Robert Fico Ódor Lajost

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Smer elnöke azzal próbálta igazolni az állítását, hogy Szlovákia leendő miniszterelnöke tanít a bécsi CEU-n, és Soros-szervezetek környezetében dolgozott – írja a Paraméter.

Már most több támadás érte az Ódor Lajos vezette leendő szlovák kormány egyes – feltételezett – tagjait – számol be a Paraméter. A lap úgy tudja, a lehetséges kulturális minisztert, rozsnyói Barczi Gyulát már „kilőtték”.

 

A legélesebben Robert Fico ment neki a leendő kormánynak és Zuzana Čaputová köztársasági elnöknek. „Čaputová az idegen érdekek köztársasági elnöke” – írta a Facebookra a Smer elnöke. Majd meg is nevezte, hogy kit ért az idegen érdekek alatt. „A hivatalnokkormány Ódor Lajossal az élén nem a köztársasági elnök javaslata, hanem Soros választása” – állítja Fico.

A Smer elnöke a Soros-ügynöközést többször is megismételte.

„Tanít a bécsi CEU-n, és Soros-szervezetek környezetében dolgozott” – próbálta igazolni kijelentését Fico.

A köztársasági elnök Fico legújabb kijelentései miatt valószínűleg bírósághoz fordul, mert már családtagjai is életveszélyes fenyegetéseket kapnak. Fico már hónapok óta Zuzana Čaputovát tartja legfőbb ellenfelének, amit már a Smer több nagygyűlésén is bizonyított. Most beállt mögé Igor Matovič is, csak kissé finomabban fogalmaz, nem „ügynöközi le” nyíltan az államfőt. „Leváltott miniszterelnökként nem fogadott engem, de az amerikai nagykövetasszonyt többször is vendégül látta” – panaszkodott Matovič, és egyben meg is gyanúsította Čaputovát amerikai érdekek képviseletével.

Mandiner

Ez is érdekelheti:  Ottó bácsinak igaza van, ki kellene lépnünk a NATO-ból

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük