VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miféle szadista állatok ezek az ukránok? – Egyesével lövik lábon az elfogott orosz katonákat (18+;21+)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a fősodratú “eukomform” és “usakompatibilis” média folyamatosan a szegény ukrán kormány sirattatásától hangos és rajtuk kívül más meg sem jelenhet a világ közvéleménye előtt, mert teljesen “demokratikus” módon a hivatalos orosz médiumok csatornáit minden létező kommunikációs felületen igyekeznek elzárni, a valóság teljesen más.

Ezek a mindig nagyon az emberi jogokat maguk előtt toló csatornák egy szót sem írnak arról, hogy Ukrajnában az ukrán haderő katonái a saját civiljeiket használják élő pajzsként, sőt már azokat az “idegenlégiósokat” is, akik melléjük szegődtek harcolni, de sokan közülük rájöttek a valóságra és megszöktek. Arról sem írnak egy átkozott szót sem, hogy azokon az ukrán területeken, melyeket az orosz haderő már az ellenőrzése alatt tart, az oroszok látják el a lakosságot élelemmel, naponta kamionszám hordják a segélyszállítmányokat az éhező lakosságnak.

Náci módszerek, háborús bűnök. Ezek jellemzik az ukrán szélsőségesek háborús cselekedeteit Ukrajnában. Az alábbi videóban elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy sebesült orosz katonák kerültek fogságba. Azonban szó sincs erről. A valóságban a fogságba esett katonákat egyesével lábon vagy karon lövik szadista módon az ukránok. Többen közülük a fájdalomtól elszenvedett sokk miatt haldokolnak. És ezt mind az ukránok vették videóra.

Hát miféle szadista állatok ezek?
Figyelem! Drámai képek, csak erős idegzetűek tekintsék meg!

A felvételeket Maria Dubovikova független politikai elemző, az Arab News rovatvezetője osztotta meg közösségi oldalán.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Titkosítás felodva! Ukránok vérengzéseinek dokumentumai (18+) 📺

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: