KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért ellenzi annyira Oroszország Ukrajna NATO-tagságát?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

MI AGGASZTJA OROSZORSZÁGOT ANNYIRA A NATO TERJESZKEDÉSÉBEN?

Évtizedekig úgy tudtuk: a NATO A KOMMUNISTA TERJESZKEDÉS ellen létrehozott VÉDELMI SZERVEZET. Idővel azonban kiderült a turpisság. 1991-ben feloszlott a Varsói Szerződés Szervezete, és a KGST (Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa) is. Még ugyanabban az évben a Szovjetunió is megszűnt. Józan logika szerint ezzel okafogyottá vált (volna) a NATO további léte is. ÁM A NATO TOVÁBBRA IS FENNMARADT – sőt, egyre csak terjeszkedik, KELET FELÉ.

Nálunk nem nagyon esik erről szó – kivéve néhány bátor, elfogulatlan, objektív biztonságpolitikai szakértőnket. DE AZ UKRAJNAI HÁBORÚ EGYIK TÉTJE ÉS KIVÁLTÓ OKA: UKRAJNA NYOMAKODÁSA, BEFELÉ A NATO-BA. Ezt Oroszország nem nézheti tétlenül.

Ha Ukrajna a NATO felvonulási terepévé válik, a területén létesítendő NATO-támaszpontokról kilövendő (nukleáris) rakéták olyan gyorsan elérik majd Moszkvát, a központi orosz városokat, hogy már nem marad idő felkészülni a kivédésükre. Ez is a NATO célja! Ezért ontják a pénzt, paripát, fegyvert Ukrajnába. Nem egy közös hadgyakorlaton az Oroszország elleni nukleáris támadást szimulálták.

Nézzük akkor, hogy hogyan is terjeszkedett a NATO, 1991 óta. (videón)

Pontosabban 1990. október 3., a német újraegyesítés óta. Tartva Oroszország ellenreakciójától, A NYUGAT SZÓBAN MEGÍGÉRTE, HOGY A NATO NEM FOG TERJESZKEDNI A MEGSZŰNŐ NDK KELETI HATÁRAINÁL. Hazájának, népének árulója, Mihail Gorbacsov, ezt el is hitte. Így erről ÍRÁSOS MEGÁLLAPODÁS CSAKUGYAN NEM SZÜLETETT.

Van egy magyar mondás: AZ ÍGÉRET SZÉP SZÓ – HA BETARTJÁK, ÚGY JÓ. Van továbbá egy fogalom: gentlemen’s agreement (“Úriemberek megállapodása”). Aminek értelmében ILLIK SZÓBELI MEGÁLLAPODÁSOKAT IS BETARTANI.

Nos, azok, akikhez a sorsunkat kötöttük, a legkevésbé sem úriemberek. Hitvány utolsó, bitang gazemberek, állami terrorista bűnbanda, amely játszi könnyedséggel rúgja félre a nemzetközi jogot és jogrendet – felváltva azt valamiféle saját “szabályokkal”, “standardokkal”. Ezek magasból tesznek a polgári erkölcsök legelemibb követelményeire is.

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  NAÜ: Nincs bizonyíték arra, hogy Irán atomfegyvert fejlesztene

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük