KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev az amerikai vezetésről: Ezek zavart politikai impotensek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrajnai különleges katonai hadművelet során kitűzött összes cél megvalósul, és a béke csak Oroszország, nem pedig a Fehér Ház politikai impotenseinek feltételei alapján jön létre – jelentette ki Telegram csatornáján Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának (SB) elnökhelyettese.

Oroszország minden célját eléri, de nem úgy, ahogyan arról Európában és a tengerentúlon a zavart politikai impotensek rikácsolnak.

Medvegyev figyelmeztetett arra, hogy

„a most Kis-Oroszországba szállított amerikai fegyverek különféle bűnözők kezén keresztül fognak elterjedni szerte a világon. Pontosabban már erősen terjed. Ráadásul az Egyesült Államok közigazgatásának és hírszerző szolgálatainak „ernyője” alatt” – jelentette ki a Biztonsági Tanács helyettes vezetője. „Valójában Amerika ismét a nemzetközi terrorizmus szponzorává válik.”

Rámutatott, hogy történelmi példák bizonyítják, hogy ez nem egyedi az Egyesült Államok esetében mert:

„a „washingtoni regionális bizottság” jelentős része rendszerint részt vett a különféle embargókat megkerülő titkos fegyverszállításokban. „Sleepy Joe” egyébként már a 80-as években tagja volt a Szenátus Külügyi Bizottságának. Tehát a vérrel kapcsolatos titkos ügyletekben jelentős tapasztalatokkal rendelkezik.”

Medvegyev azt is javasolta, hogy a későbbiekben a felelős országokkal együtt ki kell dolgozni egy speciális eljárásnak a lehetőségét

„e rohadt fegyveres összeesküvés” kivizsgálására, és el lehet gondolkodni egy speciális nemzetközi testület megalakításán a mindenfelé eljutó amerikai „ajándékok” (fegyverek szerk.) lefoglalására.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A második világháború borzalmait idézi a szomszédunkban két éve pusztító háború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük