ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvedcsuk felesége Erdoğan után most Putyintól kér segítséget férje kiszabadításához

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Okszana Marcsenko, a letartóztatott ukrán ellenzéki politikus, Viktor Medvedcsuk felesége korábban Recep Tayyip Erdoğan török elnök közbenjárását kérte férje kiszabadításához. Most Putyinhoz fordult egy videóüzenetben.

Marcsenko úgy véli, hogy Putyinnak hogy van esély rávenni az ukrán hatóságokat, hogy Medvedcsukot kicseréljék arra a két brit zsoldosra, akik állítólag a hét elején feladták magukat az orosz és a donbászi erőknek Mariupolban.

Marcsenko azt mondta Putyinhoz intézett beszédében, hogy egy férje elleni pernek Ukrajnában semmi köze nem lenne a törvényességhez és mint ellenzéki, nem kívánatos politikust kemény megtorlásban részesítenék és nem hisz férje számára a tisztességes eljárás lehetőségében. Egy ilyen megoldás ugyanakkor reményt jelenthet a két brit zsoldos, Aiden Aslin és Shaun Pinner számára is.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: AP / Alexander Zemlianichenko

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: