A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Közbotrány

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az angol labdarúgó válogatott rendszerszintűen gyűlölködő tagjai legújabb világra szóló botrányukat a budapesti Puskás Arénában követték el.

Ez az akciójuk penetránsabb volt minden eddiginél, mert kisgyerek nézőikre zúdították fajgyűlöletüket. Az MLSZ nem tett feljelentést, de a világ minden tájáról jelen lévő televíziós stábok szerteröpítették, ahogy a megátalkodottan fajgyűlölő angol focisták a meccs kezdete előtti rasszista térdelésükkel izgattak a fehér ember ellen.

A nézőket (gyerekeinket) fenyegető viselkedésük egyértelmű: ha rajtuk múlik, minden fehérnek, még a csecsemőknek is pusztulniuk kell! Lesz-e még helyük gyerekeinknek, unokáinknak a világban, akad-e valahol egy zug, ahol meghúzva magukat puszta létükért remegve élhetnek? Vagy mindent és mindenkit maga alá gázol a világot hódítani indult színes-bőrűek korlátlan hatalma? Eljő-e az idő, amikor azonos elbírálás alá esik fehér, fekete, sárga, s bármi rasszkeveredés egyede? Lesz-e változás ebben a brutális megkülönböztetősdiben? Szólhatunk-e még időben, vagy elkéstünk már felszólalni az emberi méltóság jegyében, a társadalmi egyenlőség nevében?

 

Kiemelt kép: AFP/Attila Kisbenedek

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: