ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Majdnem nyílt levél, Budaházy-ügyben…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem tudom kinek írjam, de olvassátok el… hátha eljut azokhoz is, akiket illet! Engem elkeserít a mai magyar igazságszolgáltatás. Nem csak Budaházy Gyurit, de az egész nemzetet veszélyezteti az, ami ma történt. Mindenkit, akinek „ügye van” a magyar bíróságokon, hiszen nem tudjuk, ki kinek engedelmeskedik, kinek van „embere” a pulpituson, és megírják-e az ítéletet még a tárgyalások előtt egy-egy ügyben?

Budaházy egy embertelen, hazaáruló és aljas rendszer ellen lázadt fel, sok évvel fiatalabb emberként, magyarként, de sok évvel tapasztalatlanabbként. Az ellen a rendszer ellen, amelyiknek a regnálása alatt emberek haltak meg, mert nem volt pénzük gyógykezelésre, amelynek regnálása alatt a diplomáért kurvának ment sok fiatal lány, mert nem volt pénze tanulni, a pedagógus otthagyta a pályát, mert nem élt meg belőle, a gáz, a villany, a víz horribilis pénzbe került, és amelynek regnálása alatt a magyarságot gyilkosnak nevezhette az USA-ban a magyarnak mondott politikus…etc… A nemzetért lépett fel, akkori ifjúi hévvel, és nem ölt, nem fenyegetett halállal, akasztással, mint ma azok, akik ellen lázadt egy ország lakosságával együtt, hiszen 2010-ben ez az országos lázadás döntötte meg az idegen fegyvereseket a magyar lakosság ellen bevető diktatúrát. Ma ennek a diktatúrának a vezetői ismét hatalomra törnek, és a szabadságharcost ítélték el, mintha terrorista volna. Pedig, jól tudjuk a történelemből, hogy a szabadságharcos nem egyenlő a terroristával.

Voltaképpen megtudhattuk, hogy mire számíthatunk, ha Gyurcsány tömegbe lövető Ferenc és hazaáruló politikai elitje kerülne hatalomra április 3-án. Megtudhattuk ma, hogy mi mind a hárommillióan terroristák vagyunk, akik a Békemeneten részt vettünk, mert a Békemenet a mai lázadás azok ellen, akik halállal és kötéllel, börtönnel és háborúval fenyegetik az országot, a magyar lakosságot, és akik gyermekeinket koporsóba akarják záratni, aljas idegen célok érdekében. Ma megtudhattuk, hogy mi járna azoknak, ha ezek nyernének a választáson, akik a fegyverszállítások és a bevonultatás ellen lázadnának… mert azok mind terroristák lennének, és éppen úgy állna bosszút a „független” igazságszolgáltatás, mint ma Budaházy Gyurin, akit terroristaként vasban vittek el az ítélethirdetés után a tárgyalóteremből.

Igen, a bíróság egy különálló, de nem független hatalmi szervezet… – mondják. És aki nemzetben, szabadságban és a diktatúrával ellenkező módon gondolkodik, az ma már nem szabadságharcos, hanem terrorista. Mert ez a parancs, ez a bosszúállás egyik jogi formája.

Nem sorolom azoknak a nevét, akik sokkal nagyobb bűnöket követtek és követnek el folyamatosan a haza és a nemzet ellen, akik gazdasági bűncselekményeket halmoznak minden következmény nélkül, akik idegen állampolgárként a magyar Alaptörvény ellen lázítják követőiket… nem sorolom a nyílt antiszemitizmust és cigány ellenes magatartást tanúsító baloldali és liberális politikusokat, akik szabadon kinyilváníthatják gyűlöletüket… mert nincs értelme sorolni ott, ahol nem a nemzet, a logika és az igazság, a jog uralkodik.

Azonban két dolgot fontos megjegyeznem: 1./ Minden bűn elnyeri a büntetését és semmi nem marad titokban. 2./ Budaházy Gyuri igazi hazafihoz méltón, körülbelül azt mondta a szégyenletes ítélet után, hogy: a személyes sérelmek nem írhatják felül a nemzet érdekeit, így kéri, hogy mindenki a jelenlegi kormányra adja le a voksát a választáson.

Azok pedig, akik egykor vele harcoltak, most pedig a pénzért és a hatalomba kerülésért harcolnak és minden törvénysértést „csodával határos módon” megúsztak, ma ne lázítsanak a kormány ellen Budaházy nevével!

Végül: Bízom abban, hogy a Magyar Köztársaság elnöke és az Igazságügyi Miniszter kegyelemben részesíti azt a magyar hazafit, akit az uniós korszellem tizenhét év fegyházra ítélt. Akárcsak korábban a már szabad Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt a román „igazságszolgáltatás”…

Veled vagyunk Budaházy György!

Stoffán György 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: