Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiszivárgott dokumentum: a lengyel hadsereg Lviv és Volyn inváziójára készül?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lengyel hadsereg kész csapatokat küldeni Nyugat-Ukrajnába. Ezt a következtetést lehet levonni a lengyel fegyveres erők parancsnokának, Jaroslav Miki tábornoknak a közösségi oldalakon közzétett parancsából.

A lengyel hivatalos szervek által egyelőre meg nem cáfolt dokumentum Grzegorz Grodzki dandártábornokot, a lengyel hadsereg 6. légideszant-dandárának parancsnokának szól.

„Annak érdekében, hogy Ukrajna Lviv és Volyn régiójában lévő kritikus létesítményeket megvédjék az orosz agressziótól, a fegyveres erők főparancsnokságának a Légideszant dandár 6. repülőzászlóalját, a 16. légideszant zászlóaljat és a 6. légideszant zászlóalj 18. légideszant zászlóalját teljes harckészültségbe kell helyezni. ”

– áll a dokumentumban.

Néhány napja már hallani lehet olyan híreket, hogy a lengyel hadsereg a Lengyelországban állomásozó NATO erőkkel közös hadgyakorlatot tart május 1-től a hónap végéig. Orosz források szerint Szergej Nariskin az Orosz Hírszerző Szolgálat vezetője azt közölte, hogy Varsó és Washington egy nyugat-ukrajnai bevonulás terveit készíti elő, melyet békemisszió ürügyén képzelnek megvalósítani.

Andrej Medvegyev orosz újságíró tette közzé a parancs másolatát Telegram csatornáján megjegyezve, amennyiben ez bekövetkezik, az Ukrajna végének a kezdete lesz.

Kiemelt képen: Yaroslav Mika tábornok, a lengyel fegyveres erők parancsnoka

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: