KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Kiszivárgott dokumentum: a lengyel hadsereg Lviv és Volyn inváziójára készül?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lengyel hadsereg kész csapatokat küldeni Nyugat-Ukrajnába. Ezt a következtetést lehet levonni a lengyel fegyveres erők parancsnokának, Jaroslav Miki tábornoknak a közösségi oldalakon közzétett parancsából.

A lengyel hivatalos szervek által egyelőre meg nem cáfolt dokumentum Grzegorz Grodzki dandártábornokot, a lengyel hadsereg 6. légideszant-dandárának parancsnokának szól.

„Annak érdekében, hogy Ukrajna Lviv és Volyn régiójában lévő kritikus létesítményeket megvédjék az orosz agressziótól, a fegyveres erők főparancsnokságának a Légideszant dandár 6. repülőzászlóalját, a 16. légideszant zászlóaljat és a 6. légideszant zászlóalj 18. légideszant zászlóalját teljes harckészültségbe kell helyezni. ”

– áll a dokumentumban.

Néhány napja már hallani lehet olyan híreket, hogy a lengyel hadsereg a Lengyelországban állomásozó NATO erőkkel közös hadgyakorlatot tart május 1-től a hónap végéig. Orosz források szerint Szergej Nariskin az Orosz Hírszerző Szolgálat vezetője azt közölte, hogy Varsó és Washington egy nyugat-ukrajnai bevonulás terveit készíti elő, melyet békemisszió ürügyén képzelnek megvalósítani.

Andrej Medvegyev orosz újságíró tette közzé a parancs másolatát Telegram csatornáján megjegyezve, amennyiben ez bekövetkezik, az Ukrajna végének a kezdete lesz.

Kiemelt képen: Yaroslav Mika tábornok, a lengyel fegyveres erők parancsnoka

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Bajban Macron, a franciák többségét nem érdekli az ukrajnai háború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük