KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kiket mozgósítanak Ukrajnában? – propaganda, amit le kellett adni magyarul is az ungvári tv-ben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Tv21 Ungvári televízió híradójában számolt be arról, hogy kik és milyen feltételekkel kerülnek mozgósításra Ukrajnában.

Nagyon sajnálom az Tv21 munkatársait és pláne együttérzek velük, mert az az anyag, amelyet erről a „hadparancsról” készítettek hangulatában lesújtó, ráadásul valóban a kötelező „anyagot” mondatták fel a kolleginával, aki nem tehetett mást – felmondta. A híradóban hírként lett beszerkesztve, valójában egy színtiszta propagandaanyag.

Ami a tartalmát illeti, valahogy olyan érzése támadt tőle az embernek, mintha málenkij robotra invitálnák az embereket. Persze benne van a kötelező fenyegetés, mert a törvény, az törvény. De kinek a törvénye? Ki kötelezheti a magyar fiatalt, hogy Zelenszkij és náci kormánya érdekében az életét áldozza egy olyan háborúban, amihez semmi köze. Egy olyan országért, amely kiveti, üldözi, megalázza, csupán azért, mert magyar.

Hát éppen ezért, majd golyófogónak jó lesz és egy újabb magyar anya sirathatja majd gyermekét.

A tv-s kollégáknak pedig azt kívánjuk, hogy minden családtagjuk, szerettük, barátjuk vészelje át ezt a szörnyűséget, ne legyenek újabb tragédiák. Isten óvjon Benneteket, Isten óvja Kárpátalja népeit!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Dr. Polgárdy Géza: Köszönjük szépen Trianon II.

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: