KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről! – tette közhírré az elkövető

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról tegnap beszámoltunk, a kora délutáni órákban ismeretlen tettes festékkel rongálta meg a Hazatérés Templomának bejáratánál álló Horthy szobrot.

Az elkövető kilétének kiderítésére a rendőrség nyomozást indított, azonban néhány órával később maga az elkövető jelentkezett az egyik közösségi oldalon, vállalva cselekedetét.

Nem tisztünk minősíteni az elkövetőt, azonban a cselekményt mindenképpen. Vandál… (a többit a kedves Olvasókra bízzuk). Fontos megjegyeznünk azt, hogy mindazok, akik rongálással fejezik ki ideolóiai másságukat, olyan eberek, akik felülnek a magyarországi liberálfasiszta uszításnak, annak a propagandának, melyet hazánk és nemzetünk ellen folytatnak jól meghatározható politikai körök.

Zetényi-Csukás Ferenc, a Horthy Miklós Társaság tiszteletbeli elnöke felajánlotta segítségét a nőnek. Ez a gesztus sokat elárul arról, hogy valójában ki, kicsoda és milyen értékrendet képvisel. Köszönjük Elnök úr!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  „Késhegyre a magyarokkal! Aki nem menekül el, az lesz első!” – újabb magyarellenes kirohanás Kárpátalján

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Ki a székely himnuszt a Parlamentből, le a székely zászlót a Parlamentről! – tette közhírré az elkövető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük