KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

…karácsonyi kampány…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Karácsony Gergely, a Párbeszéd és MSZP miniszterelnök-jelöltje a Zeitnak adott interjút. Ebben azt mondta, hogy Orbán 2010-es megválasztása előtt „látszólag stabil demokratikus rendszer volt”. Most azért indul, mert morális kötelességének érzi az Orbán-kormány elleni harcot – szemlézte a Mandiner.

Budapest főpolgármestere szerint a magyar kormány „nem létező” ellenségeket kreál, értve ezalatt az LMBTQ-lobbit, Soros Györgyöt, valamint a migránsokat is. Ez utóbbi azért is érdekes, mert később ugyanebben az interjúban Karácsony Gergely azt mondja, mind a hat ellenzéki párt egyetért abban, hogy a migránsok emberi jogait garantálni kell.

Arra a kérdésre azonban, hogy ez az ügy mekkora prioritást élvez az ellenzék részéről, Karácsony azt válaszolta: Hadd legyek őszinte, ezzel nem tudunk választást nyerni. A menedékkérők emberi jogait biztosítani morális kötelességünk, és a programunk része, de nem fogjuk rányomtatni a választási plakátjainkra” – fogalmazott.

Kérdezték Karácsonyt a gyermekvédelmi népszavazásról is, ezzel kapcsolatban azt mondta: az egész gyermekvédelem „politikai blöff”.

Kovácsi Sándor / Hungary First

Kapcsolódó:

Néhány tény Karácsony Gergelyről

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: