KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

James Woodsnál betelt a pohár, Orbán oldalára állt és keményen nekiment a balosoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A világhírű színésznek nagyon elege van Bidenből.

Húsvétkor is dübörgött a keresztényellenesség. Betiltották a vallási jelképek vagy nyíltan vallásos témák használatát a nemzeti gárdisták gyermekeinek a Fehér Házban rendezett éves tojásfestő versenyen – adta hírül a Fox News amerikai csatorna. A szabályzat a vallási jelképeket egy sorban említi többek között a rasszista vagy a másikat szexuális hovatartozásában, nemében, életkorában, nemzetiségében, fogyatékosságában sértő megjegyzésekkel. 

Miközben a vallási jelképeket kitiltották a rendezvényről, Joe Biden nyilatkozatot adott ki a transzneműek láthatóságának napjáról, amely idén éppen húsvétvasárnapra esett. Az amerikai elnök ebből az alkalomból most hosszasan büszkélkedett azzal, hogy mennyi mindent tett már a transzokért.

Ez volt az a pillanat, amikor James Woodsnál betelt a pohár. A Golden Globe-díjas, világhírű színész köztudottan republikánus, többször kiállt Donald Trump mellett és bírálta a demokrata vezetést. Most azonban nagyon kemény üzenetet küldött az X-en Bidennek és a baloldalnak:

Ez az aljas képmutató megtiltott minden Krisztusra való hivatkozást a legszentebb keresztény ünnepeken, ehelyett a transzvesztitákat tiszteli. Hogyan lehetséges, hogy a világ ennyire megőrült, és az őrült baloldal milliói egyszerűen vállat vonnak?” – olvasható a felháborodott színész posztjában.

De nem Woods volt az első színész, aki szerint nem jó irányba mennek a dolgok. Korábban a Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete cenzúrázni akarja a világhírű Star Trek-sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, és ő is az asztalra csapott:

„Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” 

– kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását.

Ez is érdekelheti:  Csúnyán lebukott a Politico a NatCon ügyében

Úgy látszik, egyre többen látják, ismerik fel, hogy a világ nagyon rossz irányba halad. Meg kell állítani, mert nagyon nagy baj lesz.

Csépányi Balázs – Magyar Nemzet

Kiemelt képen: James Woods / Fotó: andsoitbeginsfilms.com

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “James Woodsnál betelt a pohár, Orbán oldalára állt és keményen nekiment a balosoknak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük