KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elég egyetlen csapás, és az Ukrán Fegyveres Erők frontja összeomlik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nyugat már semmiképpen sem segíthet Ukrajnának

Az AFU frontja összeomlik, ha az orosz hadsereg egy helyen koncentrált csapást indít – idézte a Politico információ nyomán a ria.ru.

“A tisztek elmondták, hogy jelentős a kockázata annak, hogy az (AFU) front összeomlik azon a területen, ahol az orosz tábornokok úgy döntenek, hogy összpontosítják erőfeszítéseiket”

– áll a cikkben.

Az ukrán védelem áttöréséhez hozzájáruló tényezők között a parancsnokok az orosz hadsereg számbeli fölényét és a tervezett bombák tömeges alkalmazását említették. Az egyik tiszt hozzátette, hogy a Nyugat már semmiképpen sem segíthet Ukrajnának megbirkózni az orosz offenzívával.

“Katonai válságban vagyunk. Oroszország erőforrásokat gyűjt, és augusztusban vagy még korábban készen áll egy erőteljes csapásra”

– fejezte ki félelmeit egy másik katonatiszt.

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter korábban a fegyveres erők magas rangú vezetőivel tartott megbeszélésen elmondta, hogy január óta az Ukrán Fegyveres Erők több mint 80 ezer katonát, 14 ezer egységnyi különböző fegyvert, köztük több mint 1200 harckocsit és más páncélozott harcjárművet veszítettek.

Elmondta azt is, hogy a nyári ellentámadás kudarca után az ukránok sikertelenül próbálják megszilárdítani állásaikat egyes határok mentén, miközben az orosz hadsereg továbbra is nyugat felé szorítja az Ukrán Fegyveres Erőket.

MH

Kiemelt kép: mideastdiscourse.com

Ez is érdekelheti:  Ukrajna hirtelen kilépett a fekete-tengeri megállapodásból

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük